Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mia Wild na 60m izjednačila čak dva državna rekorda

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.02.2023. 8:35 
Naslov:  Mia Wild na 60m izjednačila čak dva državna rekorda
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Protekli je vikend, kada govorimo o hrvatskoj atletici, predstavljao svojevrsnu pauzu nakon serije državnih prvenstava u dvorani, no to ne znači da natjecanja nije bilo.

U subotu, 4. veljače 2023. g., članovi Atletskog kluba „Slavonija-Žito“ natjecali su se na Otvorenom prvenstvu Zagreba u dvorani, a ostvareni su značajni rezultati.

U seniorskoj utrci na 60m istaknula se mlađa juniorka Mia Wild, ali ne samo pobjedom, nego i izjednačavanjem čak dva državna rekorda: onog mlađejuniorskog i juniorskog (dvorana). Naime, nakon izborene vodeće pozicije u kvalifikacijama (7,60), finale joj donosi konačnu pobjedu (7,48 ) vrijednu dva državna rekorda.

Od ostalih rezultata, valja istaknuti poznatu osječku visašicu Saru Aščić koja, nakon gostovanja na Siena high jump contestu u Italiji samo tri dana ranije i rezultata 1,81m (čime je izjednačila osobni rekord u dvorani), ovaj put preskače 1,79m i osvaja brončanu medalju.



Tekst i foto: AK Slavonija-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: