Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



47-godišnjak iz Vukovara prodavao i dostavljao zabranjene medicinske proizvode i preparate za potenciju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.02.2023. 9:56 
Naslov:  47-godišnjak iz Vukovara prodavao i dostavljao zabranjene medicinske proizvode i preparate za potenc
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je unazad godinu dana putem različitih web shopova i društvenih mreža prodavao i diljem Hrvatske dostavljao zabranjene medicinske proizvode i preparate za potenciju.

U navedenom razdoblju izvršio je preko 100 narudžbi pri čemu je stekao protupravnu imovinsku korist u iznosu od gotovo 7.800 eura.

U sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su obavili pretrage doma i drugih prostorija, kao i motornih vozila koje koristi 47-godišnjak. Tom prilikom pronašli su i oduzeli razne medicinske proizvode i preparate za potenciju i novac.

Protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu dostavit ćemo kaznenu prijavu za kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“. - izvijestili su iz policije.


Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: