Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uskoro novi APN-ovi subvencionirani stambeni krediti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.02.2023. 19:39 
Naslov:  Uskoro novi APN-ovi subvencionirani stambeni krediti
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je danas hodogram za novi krug prijava za subvencionirane stambene kredite.

Kako su naveli na svojoj web stranici, javni poziv za dostavu ponuda zainteresiranih kreditnih institucija vezanih uz visinu kamatnih stopa, što je ujedno i prvi korak prema raspisu novog javnog poziva za građane, trebao bi biti objavljen 15. veljače. U roku osam dana od objave javnog poziva banke trebaju dostaviti svoju ponudu.

Istekom tog roka kreće objava popisa odabranih kreditnih institucija na stranicama APN-a i MPGI-a. Predviđeno je da će 8. ožujka biti objavljen oglas za subvencioniranje stambenih kredita u Narodnim novinama, a od tada će i građani moći bankama podnositi svoje zahtjeve za kredite. APN bi zahtjeve građana trebao zaprimati od 20. ožujka.

Javni poziv bit će otvoren mjesec dana, a procjenjuje se da će za ovu godinu biti potrebno izdvojiti oko 9,3 milijuna eura ili 70 milijuna kuna, što odgovara broju od oko 5.800 zahtjeva. Sve detalje možete pronaći na web stranici APN-a.


Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: