Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



6. veljače GPP nastavlja s povratom preplaćenih sredstava

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.01.2023. 19:05 
Naslov:  6. veljače GPP nastavlja s povratom preplaćenih sredstava
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako je ranije bilo najavljeno, GPP d.o.o. je 18. siječnja započeo s povratima preplaćenih sredstava na svojim prodajnim mjestima u Pothodniku i Remizi.

Povrat se obavljao prilikom nadopuna mjesečnih karata za veljaču po cijenama navedenim u Cjeniku od 11. siječnja 2023. godine, a kojom prilikom su vraćena preplaćena sredstva svim putnicima koji su nadopunili svoje mjesečne karte za siječanj do stupanja na snagu Cjenika od 11. siječnja.

Prodaja personaliziranih karata za veljaču bez povrata započela je uobičajeno 25. siječnja i obavlja se na prodajnim mjestima Tiska i GPP-a.

Zbog zaključka mjesečnog poslovanja, od 1. do 5. veljače GPP neće obavljati povrate za putnike. Povrat preplaćenih sredstava za siječanj za putnike koji to do sada nisu obavili, ponovno započinje 6. veljače 2023. isključivo na prodajnim mjestima GPP-a (Pothodnik i Remiza). - izvijestili su iz GPP-a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: