Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Atletski klub Slavonija-Žito Osijek osnovao paraatletsku sekciju i postao član HASOSI

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.01.2023. 12:24 
Naslov:  Atletski klub Slavonija-Žito Osijek osnovao paraatletsku sekciju i postao član HASOSI
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Atletski klub Slavonija-Žito Osijek osnovao je paraatletsku sekciju i postao član Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom!

Njihovom novom članu Marinu Županoviću poželjeli su dobrodošlicu, koji je do nedavno bio član AKOSI Vinkovci, obzirom da grad Osijek nije imao svoj klub.

Marin Županović je državni prvak u bacanju diska i koplja (F54), aktualni državni rekorder u bacanju koplja (F54) s rezultatom 20,05 m.

Marin je trenutni kandidat Atletskog kluba Slavonija Žito za velika međunarodna natjecanja od kojih je u drugom mjesecu WPA Dubai 2023 za koje se Marin upravo priprema, a nakon toga i Svjetsko prvenstvo Pariz 2023., kao i Paraolimpijske igre Pariz 2024.

- Sve će odrediti treninzi i zdravlje. Želje su jedno, a mogućnosti drugo.Trudit ćemo se. Imam dobre trenere, radimo, a rezultat naravno očekujem. Jako sam sretan što napokon Osijek ima svoj klub i što sam dio njega. Isto tako ovim putem zahvaljujem i mojem dosadašnjem klubu AKOSI Vinkovci na tri godine predivne suradnje. Sada idemo raditi ..ispričao je Marin u kratkom razgovoru.



Foto: AK Slavonija-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: