Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tijekom vikenda policija evidentirala 22 vozača osobnog automobila, 5 biciklista i 2 vozača električnog romobila koji su bili pod utjecajem alkohola

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2022. 11:58 
Naslov:  Tijekom vikenda policija evidentirala 22 vozača osobnog automobila, 5 biciklista i 2 vozača električ
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U razdoblju od 2. do 4. prosinca u nadzoru prometa evidentirana su 22 vozača osobnog automobila, 5 biciklista i 2 vozača električnog romobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

U navedenom razdoblju osim alkohola evidentirana su još 193 prekršaja od kojih 75 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 27 nekorištenja sigurnosnog pojasa, pet nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, dva upravljanja pod zabranom, šest upravljanja neregistriranim vozilom i 78 ostalih prekršaja.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana 3. prosinca u 21,55 sati, u Belišću, kada je nadzoru prometa zaustavljen 43-godišnji biciklist iz Bistrinaca. Biciklistu je evidentirana koncentracija od 2,22 promila alkohola u krvi.

U petak, u 22,45 sati u Belom Manastiru, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 52-godišnjak iz Branjinog Vrha. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,67 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih bodova.

U subotu, u 18,05 sati u Čemincu, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 55-godišnjak iz Grabovca. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,84 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih bodova.

U nedjelju, u 04,14 sati u Belom Manastiru, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljala 37-godišnjakinja iz Petlovca. Vozačici je evidentirana koncentracija od 1,25 promila alkohola u krvi te je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna boda. - izvijestili su iz policije.


Foto: Dino Spaić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: