Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Od školskih i vrtićkih briga zbriši i na Sportski kamp na Sokolu se upiši!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.12.2022. 11:30 
Naslov:  Od školskih i vrtićkih briga zbriši i na Sportski kamp na Sokolu se upiši!
Od 26.12.2022. 16:00 do 30.12.2022. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zimski školski praznici za manje od mjeseca dana su tu, a to znači samo jedno - da nam se bliži omiljena zimska aktivnost svih osječkih mališana – Sportska zima na Sokolu. Pravi odmor je onaj pun zabave, druženja, igre i veselja, ali i učenja novih vještina te upoznavanje novih prijatelja, a upravo su to obilježja Sportske zime na Sokolu.

Sportska zima na Sokolu je sportsko-edukativni kamp za djecu od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5).

Kamp se sastoji od niza sportskih aktivnosti poput:
- klizanja - koje je zasigurno omiljena zimska aktivnost svih mališana, a svoje klizačke sposobnosti na ledu usavršavati će svakodnevno kroz 5 dana,
- gimnastike - gdje će svi sudionici kampa postepeno usavršavati i učiti nove elemente – od stoja na rukama i trampolina, do zvijezde i salta,
- plivanja - kao neizostavne aktivnosti zimskog kampa koje predstavlja odličan omjer zabave, rekreacije i edukacije.

Izvrsna je ovo prilika za sve osječke mališane da kroz petodnevni kamp praznike provedu u sportskom okruženju vođenom vrhunskim trenerima. Naravno, osim navedenih aktivnosti, ova Sportska zima bit će obogaćena novim sadržajima poput uradi sam projekata, osnova pružanja prve pomoći, osnova samoobrane i mnogim drugima.

Sportska zima na Sokolu već je tradicionalan zimski kamp za sve osječke mališane, no ono što nas posebno veseli ove godine, a ne sumnjamo da će se tomu obradovati i svi osječki mališani, je osvježenja programa Sportske zime na Sokolu sa mnoštvom novih sadržaja koje nestrpljivo čekamo provoditi. Pozivam sve roditelje da iskoriste ovaj kamp kao priliku da njihovi najdraži kvalitetno, zabavno, ali i edukativno provedu zimske praznike.“, izjavila je Ivana Maltašić, ispred Centra Sokol.

Sportska zima na Sokolu provodi u dva termina:
- TERMIN I: 26. – 30. prosinca 2022. godine
- TERMIN II: 2. – 6. siječnja 2022. godine

Kotizacija za kamp iznosi 450,00 kuna (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 700,00 kuna (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice, obroci te angažman trenera.

Prijava je moguća i to putem poveznice:


Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, sms).








[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: