Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania: Azil Osijek - Promocija najljepšeg kalendara na svijetu [2022.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65738
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.11.2022. 12:07 
Naslov:  Kino Urania: Azil Osijek - Promocija najljepšeg kalendara na svijetu [2022.]
16.12.2022. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu održat će se u petak, 16. prosinca 2022. s početkom u 21:00 sat u kinu Urania.

U petak, 16.12. izlazi iz tiska najočekivaniji kalendar godine, najavljuje se kao najljepši, a kad se pobroji što i tko i kako je nastao, koliko mu se dalo i što se sve od njega očekuje onda je sigurno puno superlativa vezano uz ovaj kalendar.

On se zove Korak do sna i njime stanovnice i stanovnici osječkoga Azila Udruge Pobjede imaju puno toga za reći;
- o snovima (što zvuči tako obično i svakodnevno jer svi sanjamo, ali kad pročitate kalendar bit će vam ovi kereći snovi sve samo ne obični!);
- o ljepoti (koja je podcijenjena ali i dalje snažna i bitna i viri sa svake stranice kalendara!); o nadi (jer da nema nje ne bi bilo ni azila)
- i o planovima (jer se prodajom kalendara puno toga planirali postići u pripadajućoj godini).

Kalendar koji je puno više od samog kalendara, kako kažu iz Azila, predstavit će se na promociji koja je puno više od same promocije, u petak 16.12. u 21 sat u kinu Urania.

Uz zvijezde kalendara koji će u kino ušetati crvenim tepihom, uz kratke filmove koji će ganuti sve prisutne svojim sadržajem, a u kojima su glavni glumci i glumice opet psi ali ovog puta oni udomljeni iz Azila, uz kolače, kuhano vino i čaj, uz jako dobro raspoloženje koje će podići i vaši psi jer su i oni pozvani na promociju kalendara, sumirat će se godina kojoj brojimo posljednje dane ali i „bocnuti 2023.“ očekivanjima koja su joj kalendarom zadana.

Iz Udruge Pobjede poručuju kako je dvogodišnja stanka uzrokovana covid mjerama bila samo dodatni poticaj da se za ovogodišnju promociju posebno potrude učiniti je lijepom svima koji vole pse.

Kalendar ima jednu misiju a to je da svaki pronađe svoju vlasnicu ili vlasnika pa tako hrani svoje zvijezde barem dio 2023.

Ako niste u mogućnosti doći na promociju, kalendar Azila moći ćete pronaći u tjednu iza promocije na štandovima koje volonterke organiziraju na dvije lokacije.

U Kapucinskoj ulici u dvije smjene, prijepodnevnoj (10-12) i poslijepodnevnoj (17-19) i u Donjem gradu, ispred Dome od 9 do 11 sati, štandovi s kalendarima i „azilskom butigom“ bit će postavljeni od 19. do 23.12.

Istovremeno kalendar ćete moći naći u Azilu, uredu udruge u Senjskoj 18, infopultu Portanove ili ga naručiti na [email protected] te putem društvenih mreža odnosno na Azil Osijek-volonteri.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: