Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info-centar za mlade Osijek: Hangout: ZaHeklajmo zajedno!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2022. 18:40 
Naslov:  Info-centar za mlade Osijek: Hangout: ZaHeklajmo zajedno!
29.11.2022. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dijelite li najdraži hobi sa svojom bakom? Provodite li duge sate kod kuće petljajući se u neku vrstu tekstila i povremeno psujući? Je li vam barem jedan ormar u kući pun budućih projekata koji čekaju ili kraj svijeta kakvog ga znamo ili rođendan za koji vam treba poklon? Moraju li vas prijatelji fizički obuzdavati kad prolazite pokraj TEDI-ja?

Odlično! Imamo dobru vijest – ne morate čekati penziju da sjednete na kavu sa sličnim „bakicama“ (i „djedovima“ ako žele doći) i „otračate“ mamu/tatu/susjedu/taj projekt od kojeg ste odustali već deset puta.

Dođite u Info-centar za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15) na novi Hangout susret ZaHeklajmo zajedno!, u utorak, 29. studenoga 2022. u 19 sati, sa ručnim radom zbog kojeg trenutno čupate kosu (bilo da ga pletete, heklate, vezete, šijete – nismo izbirljivi) na druženje i razmjenu iskustava s ekipom mladih koja ima slične probleme.

Voditeljica radionice Tomislava Ćavar i ostali iz mlade ekipe hangoutovaca pripremili su zanimljiva pitanja za raspravu za slučaj da vam se ne priča o mami/tati/susjedi, uz toplu atmosferu te kavu i sok.

Kako bismo aktivnost lakše isplanirali, najavite svoj dolazak putem kratke prijavnice OVDJE.


Inicijativa za druženjem i aktiviranjem mladih - ‘’Hangout’’ nastala je 2018. godine, od strane mladih i od tada su proveli brojne aktivnosti te projekt Drvo solidarnosti.

Cilj Hangout susreta je umrežavanje, učenje nečeg novog, iniciranje novih ideja i provedba aktivnosti za mlade i kontinuirani razvoj uz poticanje na izlazak iz “zone komfora”. Mladi su iskazali potrebu za kontinuiranim neformalnim druženjima, na neformalan način, koja rezultiraju snažnijim aktivizmom mladih.
Hangout inicijativu mladih podupire PRONI Centar kroz svoj projekt Regionalni info-centar za mlade Osijek.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: