Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Područna služba Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Osijeku od ponedjeljka na novoj/staroj lokaciji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2022. 14:10 
Naslov:  Područna služba Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Osijeku od ponedjeljka na novoj/staroj l
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Područna služba Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Osijeku od ponedjeljka, 28. studenoga 2022. počinje s radom na novoj/staroj lokaciji u Ulici Kralja Zvonimira 1.

Na toj će se adresi, obnovljene i moderno uređene poslovne zgrade, građanima Osijeka i Osječko-baranjske županije pružati usluge od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati.

U novim moderno uređenim prostorijama građanima će na usluzi biti osam šaltera za prijave i odjave na mirovinsko osiguranje, zaprimanje zahtjeva te izdavanje potvrda iz djelokruga HZMO-a. Uz to, korisnicima usluga na raspolaganju će biti i odvojena prostorija za pravnog savjetnika za usluge koje zahtijevaju informiranje vezano uz ostvarivanje prava na mirovinu, doplatak za djecu i nacionalnu naknadu za starije osobe te informiranje o stanju pojedinog predmeta, zatim izdavanje potvrda o korištenju mirovine/doplatka za djecu i statusu osiguranika.

Preuređenje zgrade započelo je u srpnju 2019. godine u sklopu Projekta energetske obnove poslovne zgrade u Osijeku koji se provodio u dvije faze – energetska obnova te klimatizacija i unutarnje uređenje zgrade. Vrijednost radova prve faze iznosila je 7.648.872,08 kn (bez PDV-a), od čega je iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj bespovratno dodijeljeno 4.760.409,25 kn, a ukupna vrijednost radova obje faze iznosila je 25.516.561,42 kn (bez PDV-a).

Izuzetno mi je drago što će, nakon više od tri godine, žitelji Osijeka i Osječko-baranjske županije dobiti kvalitetan, funkcionalan i moderno opremljen prostor, a radnicima su osigurani bolji uvjeti za rad. Ugradnjom dizala u zgradu, koja je bila znatno oštećena tijekom ratnih razaranja, olakšava se pristup osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću, a sve u cilju pružanja još kvalitetnije usluge korisnicima“, izjavila je Biljana Tuševski, predstojnica PS u Osijeku.

PS u Osijeku na sadašnjoj će lokaciji, u Ulici Kapucinska 29, korisnicima biti na usluzi do petka 25. studenoga, do 15 sati.


Tekst i foto: HZMO

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: