Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: Koturaljke - Humanitarian event w/ Bass fighters (SLO) / Meldon (Ita)

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65752
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2022. 9:22 
Naslov:  Club Exit: Koturaljke - Humanitarian event w/ Bass fighters (SLO) / Meldon (Ita)
17.12.2022. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u clubu Exit:

Subota, 17. prosinca 2022.
22:00 sati - S ponosom vas pozivamo na naš 3. Humanitarni događaj koji organiziramo svake godine pred Božić za one kojima je to najpotrebnije!

Udruga Koturaljke u suradnji sa Membrain Festivalom, Studio Daboo, Glechudesa te Clubom Exit organiziraju humanitarni Drum and Bass program gdje sav novac prikupljen na ulazu doniraju Domu za nezbrinutu djecu Klasje iz Osijeka.

Svrha samog događaja je pomoći onima kojima je to najpotrebnije, a posebice u ovom blagdanskom periodu, kako bih izmamili osmjehe te pomogli djeci koja to najviše zaslužuju!
Spremili smo vam prekrasan događaj, u goste nam stižu prijatelji iz Slovenije, Bass Fighters sa postavom od 3 mušketira te prijatelj Meldon iz Italije koji će se pobrinuti za masan warmup samog događaja! Uz sve to, stiže nam i Dooplee, jedan od repera stare garde Osječkog Hip Hopa koji će baratati rimama i dizati atmosferu kako to rade MC-evi!

Ovim putem ponovno apeliramo na Osječke glazbene kolektive, da udruže svoje snage i odvoje od sebe kako bih dali onima kojima je to najpotrebnije!

ARTISTS:
BASS FIGHTERS (SLO)

- SPENCAH -
Spencah ili Žan Licardo je DJ i organizator događaja iz Maribora, Slovenije. On je glavna osoba grupe Bass Fighters, voditelj programa za K4DNB (Klub K4, Ljubljana).
Njegovi setovi usredotočeni su na pružanje visokokvalitetnog iskustva putem iznimno oštrih nadzvučnih frekvencija, uključujući najnovija vrhunska izdanja. Do sada je nastupao u Kolumbiji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Srbiji i gotovo svim većim gradovima u Austriji i Sloveniji.

- DOMINUS DIABOLI -
Godine 2014. pridružio se grupi Bass Fighters, koja stječe nacionalnu prepoznatljivost mjesečnim događajima i DJ-ima u Sloveniji i inozemstvu.
Selekcija Dominusa Diabolija uglavnom se fokusira na podžanr Neurofunk, ali uključuje i utjecaje drugih podžanrova drum and bassa. Nova izdanja su mu jako bitna, jer ih kombinira s "alltime" floor destroyerima, zbog čega ljudi lude na njegovim setovima.

- WOOGA -
Sven Vuga a.k.a. Wooga je slovenski drum'n'bass DJ, dio Bass Fighters ekipe te novonastalog Metanoia projekta sa Smooth-om. Njegova strast prema glazbi nastala je u ranoj mladosti, od kada se upoznao s mnoštvom različitih instrumenata. Također je bio dio nekih metal bendova.

MELDON (ITA)
Meldon je ljubitelj basa i promotor niskih frekvencija iz Salerna, južna Italija. približava se svijetu talijanske drum n bass scene 2017. dolaskom u kontakt s glavnim predstavnicima europske bass glazbene scene kao što su Merikan, Impak, IHR i mnogi drugi. 2018. otišao je u Španjolsku kako bi se uključio kao DJ Dnb-a u Sala el Trenu i DragOn Feativalu. Povratak u Italiju Nadahnut onim što scena može ponuditi i emocijama koje sadrži, upisuje se na Nut Academy u Napulju gdje uči osnove glazbene produkcije koje mu daju osnovu da se predstavi na talijanskoj sceni Nastupajući na događajima kao što su RollHerz festival i Southern festival. Trenutno, osim što je jedan od promotora Bacchanalia Festa, radi na više projekata za poticanje underground kulture Meldon je zaljubljenik i promotor niskih frekvencija, približava se svijetu talijanske drum n bass scene 2017. godine dolaskom u kontaktu s glavnim predstavnicima europske bas glazbene scene. Godine 2018. otišao je u Španjolsku s Nahualom Boykotom kako bi se uključio kao DJ sudjelujući u čudovištu Dnb-a u Sala el Trenu i DragOn Feativalu. Povratak u Italiju Nadahnut onim što scena može ponuditi i emocijama koje sadrži, upisuje se na Nut Academy u Napulju gdje uči osnove glazbene produkcije koje mu daju osnovu da se predstavi na talijanskoj sceni Nastupajući na događajima kao što su RollHerz festival i Southern festival. Trenutno, osim što je jedan od rezidenata Bacchanalia Festa, radi na više projekata za promicanje underground kulture elektronske glazbe u Italiji.

Info:
Vrijeme i Mjesto:
- Datum: 17.12.2022.
- Club Exit Osijek (podrum), Franje Kuhača 5, 31000, Osijek
- Start: 22:00
- End: 05:00
- Ulaz:
30 Kn do 00:00
40 Kn od 00:00
- Cover: Studio Daboo


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: