Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



S ulaskom u 2023. godinu odbrojavanje do otvaranja stadiona i trening kampa NK Osijek moći će početi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2022. 9:05 
Naslov:  S ulaskom u 2023. godinu odbrojavanje do otvaranja stadiona i trening kampa NK Osijek moći će početi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

S ulaskom u 2023. godinu odbrojavanje do otvaranja stadiona i trening kampa NK Osijek moći će početi. Trenutak kada će Bijelo-plavi preseliti u svoj novi dom na zapadu grada sve je bliži, radovi su u punom zamahu, a obrisi najmodernijeg hrvatskog stadiona svakim danom sve vidljiviji. Sa stolicama koje su postavljene na tri tribine i počele su se postavljati na četvrtoj, s krovnom konstrukcijom koja će uskoro biti gotova na kutovima Zapada i terenima koji će se dolaskom toplijih dana početi zeleniti nakon što trava bude posađena…

Nove generacije

Stadion i posebno kamp NK Osijek bit će važan iz nebrojenih razloga za klupsku budućnost, jer osim što će biti srce i duša kluba, ovakav infrastrukturni pomak bit će baza za daljnji razvoj i iskorak u svim segmentima. Možda i važniji od bilo kojeg trofeja koji će se osvojiti u budućnosti. Novi stadion i trening kamp bit će mjesto koje će nuditi savršene uvjete za treniranje i odgajanje nekih novih generacija osječkih nogometaša koji će, poput onih koji su ostavili značajan pečat na svjetskim i europskim nogometnim travnjacima, pisati budućnost osječkog nogometa.

Radovi na svim stranama

Trenutno su u tijeku radovi na svim dijelovima stadiona i trening kampa, u tijeku je završetak krovne konstrukcije na jugozapadnom dijelu, a do sredine prosinca bit će izvedena i kompletna krovna konstrukcija sjeverozapada. Uz to, počeli su i radovi podkonstrukcije videozida na jugoistoku.

Govoreći o travnjacima, u tijeku su radovi na glavnom terenu gdje se postavljaju cijevi za drenažu i navodnjavanje, ali i postavljanje betonskih opločnika kao priprema za postavljanje umjetne trave oko glavnog terena.

Prepoznatljive boje

Kada je riječ o vanjštini stadiona ona je postavljanjem stolica na tribine Jug, Istok i Sjever, koje su u prepoznatljivim klupskim bojama, počela dobivati nogometnu vizuru, a uskoro kreće ugradnja i preostalih VIP mjesta, kao i razna testiranja po pitanju rasvjete i ozvučenja.

Kod pomoćnih terena nasipavaju se posljednje količine materijala nakon čega kreće postavljanje umjetne trave. U ovom dijelu svakako treba istaknuti da će tri terena koji su najbliži tribini Zapad biti s prirodnom travom, umjetnom travom i mixto podlogom i da će svaki imati tribinu s 300-tinjak mjesta.

Fan shop i pub

Paralelno s vanjskim radovima u punom su zamahu i oni unutarnjeg uređenja na svim etažama zapadne građevine, dok su svi prostori i sanitarni čvorovi ispod ostale tri tribine u potpunosti završeni. Navijačima će posebno biti zanimljivi fan shop i pub u sklopu stadiona koji će biti uređeni i u svakodnevnoj funkciji, a koji bi mogli postati mjesto susreta i interakcije raznih generacija kojima su bijelo-plave boje pri srcu. Uz sve navedeno, nestrpljenje i odbrojavanje do početnog udarca sada je još i veće.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: