Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Započeo tradicionalni orijentacijski tjedan EFOS-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.10.2022. 12:15 
Naslov:  Započeo tradicionalni orijentacijski tjedan EFOS-a
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku službeno je otvoren Orijentacijski (tje)dan za brucoše. Riječ je o već devet godina dugoj tradiciji, u sklopu koje brucoši EFOS-a iz generacije u generaciju dobivaju priliku za lakše i ugodnije upoznavanje s Fakultetom, profesorima, budućim kolegama i akademskim obvezama koje ih očekuju tijekom studentskog života. Dan brucoša ove je godine ponovno započeo dobrodošlicom dekana Ekonomskog fakulteta u Osijeku. prof. dr. sc. Borisa Crnkovića, a tradicionalnom druženju i obilasku zgrade Fakulteta prethodilo je i motivacijsko obraćanje dr. sc. Dajane Mrčela, predsjednice Uprave Saponije, uspješne bivše studentice EFOS-a i istaknute članice poslovne zajednice na lokalnoj, ali i nacionalnoj razini.

Dan brucoša, a samim time i orijentacijski tjedan, otvoren je u ponedjeljak 3. listopada u 9 sati uvodnim govorom dekana, prof. dr. sc. Borisa Crnkovića u Dvorani 1 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, nakon čega je profesorica Ekonomskog fakulteta u Osijeku, izv. prof. dr. sc. Ljerka Sedlan König preuzela daljnji program. Tako su brucoši od 10 sati imali prilike prikupiti najvažnije uvodne informacije vezane uz akademske obveze, izbornu nastavu njemačkog jezika, sami program ovogodišnjeg orijentacijskog tjedna, ali i brojne prilike za profesionalni i osobni razvoj koje ih čekaju za vrijeme studiranja. U dvorani 1 pritom je predstavljen i Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Osijeku, kao i ostale studentske udruge, volonterski program te YouthSpeak forum.

Dan brucoša uvijek posvećujemo upoznavanju studenata s Fakultetom, profesorima, svime onime što ih čeka tijekom studija, ali i našim uspješnim alumnijima koji su izgradili sjajne karijere te postali istaknuti članovi poslovne i akademske zajednice. Važno nam je što upravo oni mlađim generacijama na svom primjeru mogu prikazati kako se predanim radom, trudom i vjerom u sebe zaista može doći do velikih uspjeha. To je ono što želimo svim našim studentima, a na putu do toga ćemo im nastojati pružiti maksimalnu pomoć i podršku u obliku znanja, vještina i vrijednih iskustava koja će steći tijekom studiranja. Na tom tragu, svim našim brucošima želim sretan i ugodan početak studentskog života te puno akademskih uspjeha i profesionalnog ispunjenja u godinama koje dolaze“, poručio je prof. dr. sc. Boris Crnković, dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Naposljetku, za brucoše je ponovno organiziran 'Orijentacijski lov na informacije', za čije su pobjednike pripremljene i posebne nagrade. Orijentacijski tjedan nastavit će se sve do petka 7. listopada, a Ekonomski fakultet u Osijeku brucošima je do tada omogućio sudjelovanje na brojnim radionicama gdje će se predstaviti različite studentske udruge Fakulteta, Studentski centar, izvannastavne aktivnosti te pružiti još pregršt korisnih i zanimljivih informacija. Detaljan program dostupan je na službenoj internetskoj stranici EFOS-a.



Tekst i foto: Marin Mitrović

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: