Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Park kralja Držislava: Piknik s udomiteljima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.10.2022. 9:26 
Naslov:  Park kralja Držislava: Piknik s udomiteljima
05.10.2022. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek u sklopu projekta "Podržimo i osnažimo dijete i obitelj" organizira Piknik s udomiteljima u srijedu, 5. listopada 2022. u Parku kralja Držislava u Osijeku od 17:00 do 20:00 sati.

Pozivaju sve zainteresirane građane i udomitelje i udomljenu djecu na druženje uz prigodnu hranu i osvježenje te svirku iznenađenja. Također će biti organizirane natjecateljske igra i kreativne radionice za djecu, kao i kutak za udomitelje gdje ćete moći iz prve ruke saznati sve što vas zanima o udomiteljstvu. Cilj ovog druženja je osvijestiti pojam i važnost udomiteljskih obitelji u zajednici, U slučaju kiše imat će šatore, tako da to nije razlog za nedolazak.

Događaj se provodi u okviru projekta “Podržimo i osnažimo dijete i obitelj”, koji financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (ESF).

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: