Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ova srijeda je Portastična srijeda u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.10.2022. 10:00 
Naslov:  Ova srijeda je Portastična srijeda u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I ova prva srijeda u mjesecu donosi odlične popuste i nevjerojatne pogodnosti na svakom koraku, a stiže baš u pravo vrijeme, temperature se spuštaju, a nove jesen/zima kolekcije sada možete kupiti uz nikad bolje popuste.

Dok u Varteksu još uvijek traju sezonski popusti do 70%, sve pripadnike muškog spola razveselit će i 50% popusta na dio asortimana plus još dodatnih 10% popusta na blagajni u Galileu! Adidas i Ferivi pripremili su 20%, a women'secret 30% prilikom kupovine 2 ili više artikala.

20% popusta na sve pripremili su Hervis i Top Shop, dok ćete isti taj popust moći ostvariti i u Lisci i Triumhu kod računa preko 200 kn, odnosno Galebu preko 250 kn. ShoeBeDo također nudi 20% popusta, i to na novu kolekciju!

Deichman priprema 30% popusta na preko 200 artikala, a 30% popusta ostvarit ćete i na dio asortimana u Cicibanu, na sve račune preko 100 kn u Springfieldu, ili na sve račune preko 200 kn u trgovini Naš Dom.

15% popusta i ove Portastične srijede ostvarite u dm-u na ukupnu kupovinu iznad 200 kn, a u kino u srijedu odite za 29,90 kn.

U velikom i raznolikom izboru zasigurno ćete pronaći ono što tražite i to po najpovoljnijim cijenama. Posjetite Portanovu u srijedu 5. listopada i iskoristite odlične popuste, a za točnu informaciju koji sve popusti vas očekuju ove Portastične srijede pozivamo vas da potražite na Portanova.hr.

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: