Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] HeadOnEast se nastavlja i danas

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.10.2022. 16:21 
Naslov:  [FOTO] HeadOnEast se nastavlja i danas
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Doručkom za hedoniste na Glavnoj tržnici u Osijeku započeo je ovogodišnji, 4. po redu HeadOnEast! U organizaciji RCK Ugostiteljsko-turističke škole Osijek i HAPIH-a doručak su pripremili učenici Ugostiteljske škole nakon čega su se priključili cooking show-u „Najbolje ribe su na istoku“, u kojem su sudjelovali i profesionalni kuhari Marko Alilović i Darko Kozma.

- Svaki pravi hedonist zna koliko je važno krenuti u dan s dobrim doručkom, a kad je on na tržnici to znači da je on i svjež te da je put od polja do stola najkraći mogući. Nakon doručka kojeg smo realizirali u suradnji s HAPIH-om i RCK Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, napravili smo cooking show te pokazali posjetiteljima kako napraviti nešto malo drugačije od proizvoda Slavonije i Baranje – istaknula je direktorica TZ OBŽ Ivana Jurić.

Program je nastavljen Klasikom u parku, Kazalištem na Aveniji i Kraljevskom pričaonicom u Gisku, a HeadOnEast je svečano otvoren u Muzeju likovnih umjetnosti predstavljanjem monografije Osječko-baranjske županije „Slavonija u mojim očima“ autora Antonije Huljev i Ilije Stanušića.

- Ova prekrasna monografija je vrijedan dar, jer ne događa se često da netko dođe i pokloni svoje autorsko djelo Županiji. Zahvalni smo autorima na tome i ova je vrijedna knjiga protokolarni poklon kojim ćemo našim dragim gostima pokazati djelić ljepota Slavonije i Baranje – rekao je župan Ivan Anušić.

Monografija će biti izvrstan poziv svima kojima dođe u ruke da u budućnosti posjete Osječko-baranjsku županiju. A za brojne posjetitelje ovog vikend HeadOnEast nudi vrhunsku zabavu koja se nastavlja i danas.

Sinoć su parkovi kao okosnice kraljevskog hedonizma odisali vrhunskom zabavom, a posjetitelje su uz izvrsnu hranu i piće privukla i brojna glazbena imena. Bogat glazbeni program nastavlja se i danas, a posjetitelje će uz pregršt domaćih bandova zabavljati i Z++ i Daleka obala.

Posebnost HeadOnEasta kao i proteklih godina čine Kuće svjetla, koje se na četvrtom izdanju Kraljevskog HeadOnEsta nalaze duž Europske avenije. Osvjetljenom rutom i večeras će posjetitelji moći prošetati uz fenjere i nevjerojatne priče iz osječke povijesti. Stoga, ako već niste, stignete još danas. Krenite na istok čeka vas Kraljevski HeadOnEast!












Tekst i foto: OBZ.hr


Najava: HeadOnEast – festival hedonizma na istoku Hrvatske! [program, 2022.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: