Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječko naselje Viševica proslavilo 17. rođendan

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.10.2022. 8:54 
Naslov:  Osječko naselje Viševica proslavilo 17. rođendan
30.09.2022. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U osječkoj Retfali 2005. godine izgrađeno je naselje Viševica.

Sastoji se od tri ulice, a šezdesetak stanara si međusobno pomažu i jako dobro slažu. Osim susjedstva, razvila su se i prijateljstva pa je jedna od vlasnica viševačke nekretnine Ivana Vešligaj organizirala i proslavu rođendana njihova ugodnog naselja.

Gotovo svi stanari složili su se da obilježe svoj dan i zajedničkim snagama pridonijeli organizaciji fešte i dobrog provoda.

S obzirom na to da svi sudjelujemo, dogodilo nam se da smo dogovorili i dva banda“, kroz smijeh nam priča Ivana Vešligaj i poručuje da glazbe nikad dosta. Na maštovitu i neobičnu proslavu u naselju, svi stanari donijeli su kolače i hranu, a glavna tema bila je – druženje i međusobna podrška. U ovih sedamnaest godina naselje se poprilično ispunilo djecom, pa su i sadržaji prilagođeni njihovim potrebama. Dvorišta su uvijek puna smijeha i igre, a svaki susjed rado je spreman pomoći ili se tek kratko podružiti uz dobru šalu i tako u svaki dan uliti optimizam.

Puno je to značilo u doba pandemije, kada smo svi u naselju bili osuđeni isključivo jedni na druge“, prisjeća se Ivana. I tako se u svakoj nesreći rodi nešto dobro. Ovo je prva „službena“ proslava osnutka naselja, a dogodine postaju i punoljetni. Za tu prigodu, organizirat će veći spektakl na dobrobit baš svakog susjeda s osmjehom.



Tekst i foto: Ivana Krmpotić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: