Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Online konferencija "Ekološka poljoprivreda: iskustva i dobre prakse iz Moldavije"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2022. 14:16 
Naslov:  Online konferencija "Ekološka poljoprivreda: iskustva i dobre prakse iz Moldavije"
Od 03.10.2022. 9:00 do 05.10.2022. 8:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pridružite se poljoprivrednicima i stručnjacima iz Hrvatske i Moldavije na virtualnoj konferenciji i upoznajte se s posebnostima ekološkog uzgoja u Republici Moldaviji.

Drugi događaj koji se održava u okviru EU projekta „Organic Route Croatia-Moldova” predstavit će aktivnosti certificiranih ekoloških proizvođača ili onih koji primjenjuju održive poljoprivredne prakse u Republici Moldaviji.

Trodnevni virtualni događaj održat će se od 3. do 5. listopada 2022. godine, s početkom u 9:00 sati, a uključivat će prezentacije proizvoda i poslovnih modela, stručne savjete i preporuke, kao i individualne poslovne razgovore između proizvođača i poduzetničkih potpornih institucija iz obiju zemalja. Stručni govornici pružit će pregled specifičnosti, načela i razvoja ekološke poljoprivrede u Republici Moldaviji te govoriti o ekološkom turizmu i njegovu razvoju u Moldaviji.

Marcela Stahi, Tamara Șchiopu, Mihai Ceban i Spartac Chilat jedni su od najistaknutijih moldavskih stručnjaka u ovom području, a u svojim će se prezentacijama pozabaviti poslovnim modelom u području ekološke poljoprivrede te aspektima i postupcima koji se primjenjuju u procesu prerade ekoloških proizvoda.

Istovremeno, Boris Boincean, jedan od najznačajnijih istraživača u području održivog uzgoja bilja, profesor, doktor poljoprivrednih znanosti te voditelj Odsjeka za prirodne znanosti i agroekologiju govorit će o tlu kao temeljnom elementu za ekološku poljoprivredu.

Sudjelovanje na konferenciji i poslovnim sastancima u potpunosti je besplatno!

Glavni su jezici konferencije engleski i rumunjski, uz simultano prevođenje na hrvatski jezik.

Prijave - https://eastern-partnership-to-eu.b2match.io/

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: