Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Rene Poms: "Posljednjih dana smo dobro trenirali i siguran sam da smo dobri za veliku utakmicu protiv Lokomotive"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2022. 14:11 
Naslov:  Rene Poms: "Posljednjih dana smo dobro trenirali i siguran sam da smo dobri za veliku utakmicu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nogometaši Osijeka u subotu od 16.55 sati u 11. kolu SuperSport HNL-a dočekuju Lokomotivu u utakmici u kojoj će tražiti potvrdu bodova s gostovanja u Rijeci i Velikoj Gorici. Nakon reprezentativne stanke Bijelo-plavi žele nastaviti s dobrim rezultatima što je u najavi utakmice i naglasio trener Rene Poms.

Prošli tjedan je bio malo težak jer je dosta igrača bilo sa svojim reprezentacijama što je s jedne strane dobro, s druge loše jer su nam nedostajali na našim treninzima. Imali smo i neke igrače koji su bili bolesni, ali polako se i oni vraćaju. Posljednjih dana smo dobro trenirali i siguran sam da smo dobri za veliku utakmicu protiv Lokomotive. Želimo potvrditi zadnje rezultate, u tim smo utakmicama odradili dobar posao, momčad je bila na pravoj razini i želimo tako nastaviti kako bismo odigrali dobru utakmicu, rekao je Poms.

Specifična ozljeda kapetana

Izvjesno je da u kadru za utakmicu, uz kartonirane Danijela Lončara i Ramona Miereza, odnosno ozlijeđenog Kristijana Lovrića, neće biti ni kapetan Mile Škorić.

Mile već nekoliko tjedana ima problem s leđima i liječnici traže uzroke i najbolju opciju što napraviti. U idućih nekoliko tjedana ga neće biti, ne želimo mu stavljati pritisak jer se radi o specifičnoj ozljedi. Imat će svo potrebno vrijeme da se oporavi na željeni način, raspravlja se o tome treba li i na operaciju, ali na žalost ozljede su dio nogometa zbog čega nismo sretni, ali Škoriću želimo brzi oporavak i da ponovo može pomagati momčadi.

Lokomotiva opasna

Lokomotiva je pobijedila Osijek u prvoj ovosezonskoj utakmici odigranoj u Kranjčevićevoj, pa će i ta utakmica svakako biti upozorenje Pomsovim igračima.

Lokomotiva je dobra momčad, puna mladih i talentiranih igrača. Mislim i da su jako opasni, pokazali su da mogu kvalitetno igrati protiv jakih momčadi, odigrali su čvrstu utakmicu protiv Dinama i spremni smo na to da će protiv nas biti na vrhunskoj razini. Očekujemo da će biti u dobrom izdanju, ali isto vrijedi i za nas i bit ćemo spremni suprotstaviti im se, poručio je Poms.

Spremni za Lokose

Unatoč važnim izostancima, trener Poms će jaku uzdanicu imati među vratnicama gdje se Ivica Ivušić vraća nakon reprezentativnih obaveza.

Radimo odlično, a atmosfera u svlačionici je isto takva. Lokomotiva dolazi nakon dvije vezane pobjede, odlične utakmice u Rijeci i velike borbe u Velikoj Gorici. Siguran sam da će protiv Lokomotive biti teško jer su već pokazali da su odličan suparnik, ali mislim da smo mi spremni.

Biti što bolji za Osijek

I za Ivušića će specifična biti činjenica da ispred njega neće biti onog standardnog stoperskog para kojeg inače čine Škorić i Lončar.

Sigurno da nam nedostaju i Mile i Lonka, ali isto tako sam siguran da će ostali koji dobiju priliku na ovoj poziciji opravdati povjerenje i dati maksimum da što više doprinesu ekipi tako da sam miran s te strane. Najveći motiv mi je da budem što bolji za NK Osijek, a onda hoće li netko to primijetiti ili neće je druga stvar. Sretan sam što sam u krugu reprezentacije i to može biti tako samo ako budem pokazivao dobre igre u svom klubu, zaključio je Ivušić.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: