Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EFOS: Orijentacijski (tje)dan EFOS-a [2022.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2022. 10:13 
Naslov:  EFOS: Orijentacijski (tje)dan EFOS-a [2022.]
03.10.2022. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ekonomski fakultet u Osijeku već devetu godinu za redom organizira orijentacijski tjedan koji će brucoše uvesti u studentski život i akademske obveze. Orijentacijski tjedan započet će u ponedjeljak 3. listopada 2022. u 9:00 sati, kada će se brucoši imati priliku upoznati s profesorima i starijim kolegama, ali i prilikama za akademski razvoj tijekom studija. Uz sve važne uvodne informacije vezane za Fakultet i studiranje, studenti će također imati priliku čuti i nekoliko poticajnih riječi od istaknutih bivših studenata EFOS-a koji danas predstavljaju neke od najuspješnijih članova lokalne, ali i nacionalne poslovne zajednice.

Orijentacijski tjedan Ekonomskog fakulteta u Osijeku uvodnim će obraćanjem službeno otvoriti prof. dr. sc. Boris Crnković, dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku, a motivacijski govor za studente održat će dr. sc. Dajana Mrčela, predsjednica Uprave Saponije i uspješna bivša studentica EFOS-a.

Program će voditi:
- izv. prof. dr. sc. Ljerka Sedlan König, profesorica na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: