Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Rezultati pojačanih mjera Roadpol-a: u tjedan dana policija evidentirala 424 prometna prekršaja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.09.2022. 13:20 
Naslov:  Rezultati pojačanih mjera Roadpol-a: u tjedan dana policija evidentirala 424 prometna prekršaja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Temeljem inicijative ROADPOL-a, mreže prometnih policija država Europe, u razdoblju od 16. do 22. rujna proveden je projekt Roadpol - Dani sigurnosti u prometu.

Tijekom provođenja akcije od 16. do 22. rujna evidentirano je ukupno 424 prometna prekršaja od kojih je 50 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola, 97 prekršaja počinjeno je zbog nepropisne brzine, 63 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i 29 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela.

Na području Policijske uprave osječko-baranjske cilj projekta u cijelosti je ostvaren jer u danu provedbe 21. rujna na Dan bez poginulih u prometu nije bilo poginulih osoba u prometu.

Također, u sklopu projekta Roadpol - Dani sigurnosti u prometu policijski službenici Postaje prometne policije Osijek proveli su edukacije u tri osnovne škole učenicima 1. razreda o sigurnosti u cestovnom prometu kao i potpisivanje prisege o ponašanju u prometu od strane vozača.

Na području Policijske postaje Beli Manastir provedena je preventivna akcija u zajednici s autoškolama, dok je na području Policijske postaje Belišće provedena preventivna aktivnost usmjerena na podizanje svijesti vozača bicikala i romobila.

Policijski službenici Policijske postaje Đakovo i policijske postaje Donji Miholjac provodili su preventivne aktivnosti u sklopu projekta „Biciklirajmo, biciklističkom“ kojom prilikom su vozačima bicikala podjeljeni promotivni letci. - izvijestili su iz policije.


Foto: Dino Spaić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: