Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



58-godišnji biciklist iz Zmajevca napuhao 2,85 promila

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.08.2022. 11:57 
Naslov:  58-godišnji biciklist iz Zmajevca napuhao 2,85 promila
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer, 16. kolovoza, na području Policijske uprave osječko baranjske u nadzoru prometa policijski službenici su evidentirali četiri vozača osobnog automobila i biciklistu koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je oko 21,45 sati, u Zmajevcu, kada su policijski službenici u nadzoru prometa zaustavili 58-godišnjeg biciklistu iz Zmajevca. Evidentirana mu je koncentracija od 2,85 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

U 20,30 sati u Semeljcima, policijski službenici su u nadzoru prometa zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 37-godišnjak iz Vladislavaca u vrijeme dok mu je rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine zbog prikupljenih 9 negativnih bodova. Evidentirana mu je koncentracija od 1,44 promila alkohola u krvi, zbog čega je uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo do donošenja odluke o prekršaju.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 35.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda. - izvijestili su iz policije.


Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: