Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ženska Udruga Izvor: Besplatni tečaj engleskog jezika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.08.2022. 10:42 
Naslov:  Ženska Udruga Izvor: Besplatni tečaj engleskog jezika
05.09.2022. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ženska udruga “IZVOR” već dugi niz godina kontinuirano provodi tečaj engleskog jezika, u suradnji sa Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek. Tečaj je za sve polaznike/ce u potpunosti besplatan budući se financira putem projekta, a očekivani početak je 5. rujna 2022. te će se održavati u večernjim satima.

Tečaj se organizira u sklopu programa „Mreža usluga za život u zajednici“, financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a u partnerstvu s Gradom Osijekom, Centrom za socijalnu skrb Osijek i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Tečaj je namijenjen osnaživanju mladih osoba bez odgovarajuće roditeljske skrbi, (dugotrajno) nezaposlenih osoba, žrtvi obiteljskog nasilja, osoba s invaliditetom, korisnika/ca zajamčene minimalne naknade i drugih socijalno osjetljivih skupina naznačenih na prijavnom obrascu, koje imaju prednost pri upisu.
Pozivamo sve zainteresirane da se prijave do 28. kolovoza 2022., putem prijavnog obrasca kojeg je moguće preuzeti na našoj web stranici: http://www.zenska-udruga-izvor.hr/poziv-na-prijavu-tecaj-engleskog-jezika/

te koji je potrebno ispuniti i poslati na e-mail: [email protected].

Broj sudionika je ograničen, a nepotpune prijave neće se razmatrati. Nakon što se formira rang lista na temelju zaprimljenih prijava, korisnici/e koji su primljeni biti će kontaktirani/e.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: