Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nogometaši Osijeka bit će domaćini Varaždinu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.08.2022. 11:34 
Naslov:  Nogometaši Osijeka bit će domaćini Varaždinu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nogometaši Osijeka u nedjelju 14. kolovoza od 18.55 sati bit će domaćini Varaždinu u 5. kolu SuperSport HNL-a. Bijelo-plavi traže povratak na pobjednički kolosijek.

Od ponedjeljka se pripremamo za utakmicu, odigrali smo i jedan pripremni ogled u kojem smo dali priliku 20-ak igrača. Neki su trenirali smanjenim intenzitetom kao što su Fiolić, Kleinheisler, Leovac i Lovrić koji do četvrtka nisu bili u treningu s momčadi za razliku od Cheberka, Žapera i Nejašmića koji cijeli tjedan treniraju individualno i nisu bili u nogometnom treningu s momčadi. Svi ostali su bili vrlo vrijedni, zabili smo nešto golova, igračima se samopouzdanje diže kroz golove, a u nedjelju protiv Varaždina ćemo vidjeti što nam je donio ovaj tjedan, rekao je šef stručnog stožera Bijelo-plavih Nenad Bjelica.

Pronaći najspremnije

Utakmica protiv Đakovo Croatije, istaknuo je Bjelica, ponudila je neke nove opcije u pripremi za nedjeljni ogled.

Imao sam do srijede jedan plan, u srijedu su se dvojica, trojica nametnuli i u ovoj situaciji koja ni za koga nije lagana moram tražiti najspremnije za ono što nas čeka u nedjelju. Kako budemo istrčali to će biti moje uvjerenje da su to najspremniji i oni koji mogu pobijediti utakmicu. Već u ponedjeljak su mi neki pokazali dobru energiju, kroz trening vidiš tko u ovom trenutku hoće, a tko je malo blokiran i kome je teže nositi se s ovim pritiskom. Tražim lavove, one koji će u ovoj kompliciranoj situaciji preuzeti odgovornost na terenu i tko je spreman boriti se 90 minuta.

Posložiti kockice u glavi

U Gradskom vrtu svi itekako poštuju i Varaždin odnosno način na koji su se predstavili pri povratku u HNL.

Mlada i poletna momčad, brza, dobro posložena s odličnim trenerom. Stvarno u osvježenje za HNL, ne samo zbog rezultata već i zbog igre koju pokazuju i na tome im moramo čestitati. U svim utakmicama su pokazali visoku kvalitetu, očekujemo momčad koja će doći igrati neopterećeno i tako ostvariti pozitivan rezultat. Mi gledamo sebe, ukoliko posložimo ove kockice u glavi koje su u ovom trenutku malo pobrkane onda se možemo nadati pobjedi. Kroz trening, razgovore i podizanje atmosfere unutar momčadi možemo doći do prave energije s kojom možemo pobijediti Varaždin u nedjelju, poručio je Bjelica.

Pozitivan rezultat

Iz kuta svlačionice na nedjeljnu utakmicu i aktualni trenutak osvrnuo se Vedran Jugović.

Sigurno da bi ozračje bilo puno bolje da smo u pozitivnom nizu, ali to je sastavni dio nogometa. Moramo što prije izaći iz ove krize iz koje se izlazi samo pozitivnim rezultatom. Pokušavali smo i pričom i na razne druge načine, ali mislim da će nas najbrže vratiti pozitivan rezultat a čvrsto vjerujem da ćemo ga ostvariti već u idućoj utakmici protiv Varaždina, rekao je Jugović.

Iskusna momčad

Veznjak Bijelo-plavih vjeruje da se momčad već u nedjelju može vratiti na pobjednički kolosijek.

Šokirao nas je europski poraz, sigurno nas je uzdrmao, ali na put na kojem smo bili možemo se vratiti samo pozitivnim rezultatima. Dvije godine smo bili nošeni tim valom pozitive i dobrih rezultata, to je uz trening jedini put. S druge strane, kada uđeš u negativan niz samopouzdanje se naruši, igrači osjećaju dodatni pritisak, ali imamo momčad koja već ima dovoljno iskustva da bismo trebali pronaći izlaz iz ove situacije i prije svega svaki pojedinačno preuzeti odgovornost na sebe. Kada to napravimo mislim da će već od nedjelje stvari krenuti na bolje, zaključio je Jugović.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: