Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vatra u potpunosti uništila obiteljsku kuću u Fruškogorskoj ulici

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.08.2022. 8:21 
Naslov:  Vatra u potpunosti uništila obiteljsku kuću u Fruškogorskoj ulici
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[12.08.2022.] Grad osigurao privremeni smještaj za obitelj iz Retfale kojoj je izgorjela kuća


Požar kuće zbog pregrijavanja produžnog kabela


Vatra je sinoć potpuno uništila obiteljsku kuću u Fruškogorskoj ulici, unatoč brzom dolasku vatrogasaca. Iako su stigli brzo nakon dojave, požar se do njihovog dolaska već proširio i na krov kuće.

Kako doznajemo od očevidaca, u trenutku izbijanja požara u kući su bile dvije osobe, no, srećom, uspjele su na vrijeme izići na ulicu i spasiti se.

Primili smo dojavu u 18:20 sati da u u Fruškogorskoj ulici u Osijeku gori kuća. Prema informacijama našeg Operativno komunikacijskog centra, požar je ugašen u 19:10 sati. Kuća je u potpunosti izgorjela. Nema ozlijeđenih osoba”, potvrdila je medijima Edita Roterbauer, glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske.

Na mjesto događaja vrlo su brzo stigla dva vatrogasna vozila Javne vatrogasne postrojbe Osijek s većim brojem vatrogasaca. Po njihovom dolasku ubrzo je isključena i struja u toj i okolnim ulicama u Retfali. Vatrogasci su vatru gasili vodom i pjenom, a gašenje je olakšavala činjenica što se pred kućom u kojoj je izbio požar nalazi hidrant. Za sada opširnijih službenih informacija i izvještaja o intervenciji u Fruškogorskoj nema, ali sve su pratili građani s pristojne udaljenosti, te su i snimali tijek akcije. Tako se moglo vidjeti da su se vatrogasci popeli i na kuću u izgradnji, koja se nalazi pored kuće u plamenu, što im je omogućilo da požar gase i s gornje strane.

Što je uzrok požara utvrdit će očevid, no on će se moći provesti tek nakon što se požar potpuno ugasi, a požarište bude pristupačno.




Tekst: Radio Osijek
Foto: JVP Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: