Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trener Taekwondo kluba "Osijek" uspješno položio ispit za više taekwondo zvanje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.07.2022. 10:56 
Naslov:  Trener Taekwondo kluba "Osijek" uspješno položio ispit za više taekwondo zvanje
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer je u Osnovnoj školi „Ivo Andrić“ na zagrebačkom Sopotu, a u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza održano polaganje za majstorska zvanja crne pojaseve od 1. do 7. DANA. Polaganje se održavalo pred komisijom od pet članova: Anđelko Vučenik 8.DAN, Antun Maras 7.DAN, Viktor Romančuk 7.DAN, Juraj Kralj 6.DAN, Mladen Uskok 6.DAN, te demonstrator Davor Prđun 7.DAN.

Ispitu je pristupilo 99 polaznika, od kojih je njih 97 položilo za viša zvanja. Za 1. POOM ( dječji crni pojas u kojem kandidati polažu sve osim lomljenja tvrdih predmeta) pristupilo je 55 kandidata. Za 1.DAN pristupio je 21 kandidat, za 2. POOM 4 kandidata, za 2. DAN 9 kandidata, 3. DAN 5 kandidata, za 4., 5., i 6.DAN po jedan kandidat i za 7. DAN 2 kandidata.

Taekwondo klub „Osijek“ imao je jednog člana na tom polaganju. Trener Damir Zahirović je izašao na polaganje za 7.DAN i uspješno je položio ispit za više taekwondo zvanje.


Tekst i foto: Taekwondo klub „Osijek“

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: