Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad uručio 50 vaučera za polaganje vozačkog ispita najboljim maturantima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65725
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.06.2022. 12:15 
Naslov:  Grad uručio 50 vaučera za polaganje vozačkog ispita najboljim maturantima
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradonačelnik Ivan Radić danas je na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi nagradio 50 najboljih maturanata s osječkog područja vaučerom za polaganje vozačkog ispita.

Od ukupno 1652 osječkih maturanata ove godine, Grad je nagradio njih 50 koji su dobili vouchere za besplatan vozački ispit u vrijednosti od 7500 kuna za što je iz proračuna grada izdvojeno 375.000 kuna.

Gradonačelnik je istaknuo kako su najbolje maturante izabrali ravnatelji koji su elektroničkim putem njihova imena dostavili gradu, a broj maturanata iz pojedine škole bio je razmjeran ukupnom broju učenika te škole.

Maturanti će sami odabrati u koju će autoškolu ići, važno je samo da ta autoškola bude registrirana na području grada.

Ovo je hvalevrijedna gesta kojom potičemo izvrsnost u školovanju. Osim toga,velika većina ovih maturanata nastavit će školovanje u fakultetskim klupama na našem području te ćemo ih nastaviti pratiti jer Grad ima i svoj program stipendiranja izvrsnih studenata i nadamo se da ćemo i na ovaj način potaknuti buduće maturante da budu što bolji i uspješniji u školi i izvannastavnim aktivnositima“, rekao je gradonačelnik.

Zadovoljstvo ovom lijepom gestom gradske uprave izrazio je i jedan od nagrađenih maturanata, Marko Žirojević iz Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna u Osijeku. Osim što je imao odlične ocjene, Marko je ostvario i uspjehe na dva županijska natjecanja iz povijesti. „Ovo je nevjerojatno rasterećenje za obiteljski proračun; planovi mi nisu bili ići na vozački odmah nakon škole, tako da je ovo velika promjena u mom životu“,rekao je Marko.




Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: