Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Učenici Ekonomske i upravne škole osvojili prvo mjesto u Digitalnom učeničkom inkubatoru

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.06.2022. 10:14 
Naslov:  Učenici Ekonomske i upravne škole osvojili prvo mjesto u Digitalnom učeničkom inkubatoru
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Više od 2500 prijavljenih učenika osnovnih i srednjih škola te studenata iz cijele Hrvatske proteklih je nekoliko mjeseci razvijalo vlastita inovativna rješenja i jačalo svoje kreativne potencijale, a oni najuspješniji su sav uloženi trud pokazali u velikom finalu.

U kategoriji srednjih škola pobijedili su učenici Ekonomske i upravne škole Osijek koji su razvili Likvidatory - inovativnu društvenu igru koja pomaže povećati poduzetničku pismenost. Tim čine učenici 2.f razreda: Ivona Spajić, Ariana Đeke, Duje Srdanović, Mia Kebet, Lara Romić, Bernard Malković, Marija Dumančić i Gabrijel Petrović. Osim njih u top 5 se plasirao još jedan tim Ekonomske i upravne škole Osijek koji je razvijao aplikaciju za male poduzetnike 'DADO', a čine ga učenici 3.d razreda: Noel Kukuruzović, Lovro Vuković, Mia Banović i Leona Kudlaček. Mentorica oba tima je nastavnica Sanda Duk Pritišanac.

Institut za inovacije je posebna priznanja 'Mentor inovator' dodijelio i profesorima koji su se istaknuli kao mentori i bili kontinuirana podrška i motivacija učenicima u cijelom tom procesu, a to priznanje dobila je Sanda Duk Pritišanac iz Ekonomske i upravne škole Osijek.




Tekst i foto: Ekonomska i upravna škola Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: