Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uz otvorenje Varteksa, u Portanovi otvoren još veći i bolji Sinsay

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.06.2022. 9:30 
Naslov:  Uz otvorenje Varteksa, u Portanovi otvoren još veći i bolji Sinsay
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nismo još ni krenuli na more, a dočekali smo početak sezonskih sniženja u Portanovi! Najbolje vrijeme za najbolje komade koji vas sada čekaju po najpovoljnijim cijenama. Ima li bolje pozivnice za dolazak u omiljenu shopping destinaciju od ovoga!?!

A ne pamtimo kada je ovoliko uzbuđenja kod posjetitelja Portanove izazvalo neko otvorenje kao što je otvorenje novog i još većeg Sinsay-a! Možda razlog leži u tome da ovaj popularni i cijenama povoljni brend osim kolekcija za žene, od sada u Portanovi nudi i kolekcije za muškarce, djecu i dom. Na puno više kvadrata, i dalje u prizemlju Portanove postat će vaša nezaobilasna lokacija, sigurni smo u to! Iako je trgovina već otvorena prije koji dan, „svečano“ otvorenje bit će u subotu 2. srpnja uz poklone i iznenađenja za sve koji se tamo nađu.

Već smo najavljivali i otvorenje Varteksa u Portanovi, a sada se i ono dogodilo. Brojne poznavatelje vrhunskih Varteks proizvoda kao i one koji će to tek postati, zasigurno je oduševilo novo prodajno mjesto Varteksa smješteno na prvom katu centra, na prostoru od 190 kvadratnih metara i suvremeno uređenim interijerom koje kupcima garantira izvanredan doživljaj kupovanja. Odjeća izrađena iz vrhunskih tkanina, ženske i muške Varteks kolekcije u skladu su sa svjetskim modnim trendovima i zadovoljit će sve one koji traže vrhunsku kvalitetu idzajn.

Vidimo se u Portanovi!
[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: