Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trojica maloljetnika u Osijeku i Donjem Miholjcu krali automobile

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65635
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.06.2022. 11:22 
Naslov:  Trojica maloljetnika u Osijeku i Donjem Miholjcu krali automobile
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su tri maloljetnika počinila kazneno djelo „Teška krađa“, četiri kaznena djela „Krađa“ i četiri kaznena djela „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“.

Naime, u vremenu od 11. do 13. lipnja, u Osijeku, maloljetnici su iz dvorišta obiteljske kuće ukrali osobni automobil čime su 45-godišnju vlasnicu oštetili za oko 10.000,00 kuna.

U noći s 15. na 16. lipnja, na području Donjeg Miholjca, maloljetnici su iz dvorišta 66-godišnjaka ukrali otključani osobni automobil iz dvorišta čime ga je oštetio za oko 5.000,00 kuna.

U noći s 15. na 16. lipnja, na području Donjeg Miholjca, maloljetnici su provalili u službene prostorije udruge i ukrali alkoholna pića i novac.

Dana, 17. lipnja, u Osijeku, maloljetnici su ukrali osobni automobil. Prišli su nezaključanom osobnom automobilu, parkiranom ispred obiteljske kuće 62-godišnjaka, te automobil prvo odgurali nekoliko metara, a potom ga upalili i odvezli se u nepoznatom smjeru. Vlasnik, 62-godišnjak je oštećen za oko 5.000,00 kuna.

Također, u noći s 22. na 23. lipnja, u Osijeku, maloljetnici su ukrali otključani automobil. Iz Kašićeve ulice u Osijeku ukrali su osobni automobil, kojega je 20-godišnji vlasnik ostavio otključanog s originalnim ključevima u kontakt bravici. Vozilo je pronađeno u jutarnjim satima 23. svibnja u blizini Petrijevaca. Iz njega je otuđen novac. Vozilo je vraćeno vlasniku nakon očevida.

Policijski službenici podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku. - izvijestili su iz policije.


Foto: Pexels.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: