Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Književni kvizovi "Pjesma leda i vatre"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.06.2022. 9:09 
Naslov:  GISKO: Književni kvizovi "Pjesma leda i vatre"
24.06.2022. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I u lipnju nastavljaju s GISKO književnim kvizovima, a ovaj petak, 24. lipnja 2022. rješavamo kviz o popularnom serijalu autora G. R. R. Martina Pjesma leda i vatre. Provjerite svoje znanje o događajima diljem Sedam kraljevina, o Starkovima, Lannisterima, Targaryenima i drugima.

Kviz “Pjesma leda i vatre” igramo u petak, 24. lipnja 2022. godine s početkom u 20.00 sati putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici https://play.myquiz.org/p/00824023.

Svaki posljednji petak u mjesecu pridružite nam se u rješavanju različitih pitanja o autorima, njihovim djelima, različitim žanrovima i temama. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari.

Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek. Svi zainteresirani trebaju se na platformu MyQuiz prijaviti putem elektroničke pošte ili s profilom neke društvene mreže (npr. Facebook) kako bismo mogli kontaktirati pobjednika na kraju godine.

Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: