Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dva slijepa Osječanina trčala 32 kata i 480 stepenica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.06.2022. 8:52 
Naslov:  Dva slijepa Osječanina trčala 32 kata i 480 stepenica
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prvo Prvenstvo Hrvatske u towerrunning up and down održat će se 25. lipnja 2022. u Osijeku, Trg slobode 8. Towerrunning Croatia Association službeni nacionalni predstavnik u Towerrunning World Association je organizirao jedinstveni promotivni službeni sportski događaj u penjanju stepenicama 22. lipnja 2022., u Osijeku, Trg slobode 8.

TCA ima status jedinog službenog tijela za organiziranje towerrunning u Hrvatskoj i status Hrvatskog saveza za towerrunning u Hrvatskoj. Sve utrke koje organizira TCA su službeno registriran u TWA i nalaze se na web stranici. godišnjih utrka.

Sudjelovali su gospodin kojeg često i redoviti možete kako šeta na Promenadi Marijan Mikota, poznati vrsni maser i gospodin Stojan Bjelajac aktivni predsjednik Športske udruge „SVJETLOST „Osijek.

Trebalo ići 16 katova gore i 16 katova dolje. Ukupno 32 kata i to je 480 stepenica i 41 metar po usponu i spustu, a to je 84 metra.

Zemljomjernik d.o.o. za izmjeru i katastar besplatno izmjerio visinu uspona 16 katova.

Ova dva dva Osječanina iz razloga što su to učinili u organizaciji TCA člana TWA su izborili mjesto u Top-100 natjecatelja sa invaliditetom.

Prvenstvo Hrvatske u towerrunning run up and down je jedinstvena u svijetu jer se po prvi put trči up and down ( gore dolje bez lifta). To je ujedno i probna utrka i ako ne bude većih poteškoća to će biti zeleno svjetlo za takove utrke u svijetu. Utrku će suditi suci TWA online štopericom i TWA tehnikom mjerenja rezultata.

Molimo milodar za one koji su u potrebi: Kršćanska humanitarna udruga Putevi milosti CODE : Bračka 140a, Osijek HR69823400091110558837 swift code: PBZGHR2X
Svrha uplate: milodar za gladne .
Direktor utrke: poznati filantrop Božidar Deodat Krešić



Tekst i foto: B.D.K.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: