Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trg Ante Starčevića: PRO 3x3 Tour – Otvoreno prvenstvo Hrvatske u 3x3 košarci!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.06.2022. 16:22 
Naslov:  Trg Ante Starčevića: PRO 3x3 Tour – Otvoreno prvenstvo Hrvatske u 3x3 košarci!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Košarka 3x3 novi je olimpijski sport koji je debitirao na Olimpijskim igrama u Tokiju, a postao je vrlo popularan zbog brze i dinamične igre. Tijekom dva dana održavanja 24. i 25. lipnja 2022., na Trgu A. Starčevića osim službenog dijela natjecanja bit će ponuđeni i dodatni sadržaji u vidu Kids zone, Gaming zone te Urbane zone.

Prema istraživanjima Međunarodnog olimpijskog odbora, 3×3 košarka u ovom je trenutku najpopularniji i najbrže rastući urbani sport na svijetu (preko 250 000 000 registriranih igrača!).

To je razlog, zbog kojega je u ljeto 2017. godine i službeno postala novi olimpijski sport, koji je svoju premijeru imala u Tokiju na 22. Ljetnim olimpijskim igrama.

Dvodnevni sportski događaj imat će i natjecateljski karakter. Osim financijske nagrade za najbolje, sve ekipe će skupljati bodove kako bi na taj način pokušale osigurati plasman na Završni turnir u sklopu ovog Toura – turnir u rimskom amfiteatru u Puli!

Za pobjednika Završnog turnira u Puli organizatori su osigurali pozivnicu za World Tour koji će se održati u Parizu u listopadu 2022.

Prvog dana natjecanje po skupinama počinje u 18 sati, dok je drugi dan start seniora u 19 sati!

Tijekom dopodneva oba dana organizirana su natjecanja za djecu!


Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: