Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



17. Bizovačke ljetne večeri [2022.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.06.2022. 16:05 
Naslov:  17. Bizovačke ljetne večeri [2022.]
Od 15.07.2022. 16:00 do 17.07.2022. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovogodišnje 17. po redu Bizovačke ljetne večeri održat će se u terminu od 15. - 17. srpnja 2022. O programskim događanjima i tehničkim detaljima cjelokupne realizacije ovog zahtjevnog kulturno sportskog događaja razgovaralo se i na nedavno održanom sastanku sudionika, organizatora i suorganizatora.

U priopćenju Općine Bizovac kao glavnog pokrovitelja i općinskog načelnika Srećka Vukovića navodi se da će program 17. Bizovačkih ljetnih večeri započeti u petak 15. srpnja i to u predvorju bizovačke osnovne škole izložbom starih fotografija „Uspomene iz prošlog vremena“. Istoga dana u dvorištu kurije Normann kulinarsko umijeće odmjeriti će najbolji majstori u pripremanju fiš paprikaša. Tijekom subotnje večeri na velikoj ljetnoj pozornici publici predstaviti će se domaći tamburaški sastav „Panonia“ i KUD „Bizovac“.

U subotu u večernjim satima samostalni koncert održati će Sandi Cenov, dok će u nedjelju posjetitelje zabavljati „Sinovi ravnice“ i Nives Celzijus.

U okviru posebnih događanja Udruga pčelara Valpovština organizira 14. Regionalnu manifestaciju "Dani meda u Valpovštini" u sklopu koje će 15. srpnja u 18:00 u Edukativnom centru Bizovac biti održan Međunarodni pčelarski skup i 16. srpnja ispred osnovne škole Izložba pčelinjih proizvoda.

Pored spomenutog 17. Bizovačke ljetne večeri obogatiti će Festival „54 plus“ s izložbom radova s kulturno umjetničkih radionica nastalih u sklopu EU projekta „Međugeneracijska solidarnost kroz kulturu i sport“ (likovni radovi, slama art).

I ljubitelji nogometa doći će na svoje, jer će se i ove godine nastaviti turnir bizovačkih ulica u malom nogometu, koji se u Bizovcu igra već gotovo 50 godina.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: