Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Održano Otvoreno prvenstvo grada Osijeka u padobranskim skokovima na cilj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65779
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.06.2022. 17:38 
Naslov:  Održano Otvoreno prvenstvo grada Osijeka u padobranskim skokovima na cilj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Proteklog vikenda (18. i 19. lipnja) u Osijeku je na prostoru Sportskog aerodroma Čepin - Osijek (LDOC) održano tradicionalno Otvoreno prvenstvo grada Osijeka u padobranskim skokovima na cilj. Natjecanje koje je organizirao Aeroklub Osijek i njegova padobranska sekcija, okupilo je 8 tročlanih ekipa iz Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine i naravno Hrvatske. Tijekom dva dana i nakon 6 skokova s 1000 metara na cilj veličine 2 cm, svaka ekipa imala je priliku pokazati svoju vještinu, sposobnost i koncentraciju u na trenutke zahtjevnim vremenskim prilikama.

Ekipni pobjednici i osvajači zlatnog odličja su ekipa Prijedora u sastavu Boban Ivetić, Draško Lajić i Miroljub Janičijević, sa skupljenih 62 centimetra u 6 skokova. Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila je ekipa domaćina, Aerokluba Osijek koja je skakala u sastavu Siniša Živko, Jadranka Zaradić i Helena Janson i sakupila 85 centimetara, dok je ekipa Aerokluba Sinj u sastavu Andrija Kovačević, Matko Vuković i Zlatko Ugrin osvojila treće mjesto i broncu sa sakupljenih 87 centimetara..

Pojedinačni pobjednik Otvorenog prvenstva grada Osijeka odlučen je u drugi dan natjecanja, u nedjelju, kada su 12 najbolje plasiranih padobranki i padobranaca odradili svoje polufinalne i finalne skokove.

U ženskoj konkurenciji prva dva mjesta pripala su padobrankama Aerokluba Osijek. Jadranka Zaradić osvojila je zlatnu medalju (37 cm), dok je srebro pripalo Heleni Janson (41 cm). Treće mjesto i brončano odličje osvojila je Ina Gittel koja je na ovom natjecanju skakala za ekipu SOOS i skupila 61 cm.

Pobjednik u pojedinačnoj muškoj konkurenciji je član ekipe Prijedor Boban Ivetić (13 cm), ispred klupskog kolege Draška Lajića (14 cm). Treće mjesto i brončanu medalju osvojio je Siniša Živko iz domaće ekipe sa skupljenih 17 cm.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: