Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Međusezonska sniženja u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65769
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2022. 9:37 
Naslov:  Međusezonska sniženja u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kao jedan od najvećih prodavača tenisica, odjeće i modnih dodataka u Europi, još od '98. SNIPES je fokusiran na oblikovanje i širenje streetwear kulture diljem svijeta… A sada je stigao i u Portanovu! SNIPES trgovina na 1. katu Portanove nudi tenisice brandova Adidas, Nike (uključujući i trenutno najpopularnije modele Air Jordan), najnoviju urbanu odjeću, modne dodatke i još puno toga... Posjetite ih i postanite dio SNIPES zajednice!


Dok s nestrpljenjem čekamo početak sezonskih sniženja u Portanovu su se lagano ušetale brojne „Međusezonske ponude“. Sezona proljeće/ljeto '22. mnoge je inspirirala na promjenu modnih stilova i izlaženje iz svoje komfort zone pritom osjećajući se ugodnije no ikad. Upravo komadi iz navedene kolekcije sada su u većini trgovina dostupni po nižim cijenama jer počela su međusezonska sniženja! Pronađite fantastičnu obuću, odjeću, modne dodatke i još puno toga, sada po još povoljnijim cijenama!

Ljeto je sve bliže, temperature rastu – a s njima i želja za preplanulim tenom! Sunos studio na 2. katu Portanove opremljen je s čak 5 visoko kvalitetnih megaSun solarija, a svaki od njih Premium lampama. Rainbow lampe regeneriraju i revitaliziraju kožu putem UV svjetla u 4 spektra boja. Sunos studio nudi i kozmetiku za sunčanje, a oko svih tretmana možete se konzultirati s ljubaznim osobljem u ugodnom ambijentu.

Po svoj novi brončani ten, ali i najbolje modele kupaćih kostima, sandala, natikača, torbi za plažu, sunčanih naočala, ljetnih haljinica, topića, šorceva, ljetne kozmetike i drugih „rekvizita“ koji su must have ove ljetne sezone zaputite se u Portanovu. Trgovine nude izbor najnovijih trendova, a zahvaljujući međusezonskim sniženjima – sada po super povoljnim cijenama

Kada je o shoppingu riječ, a o čemu bi drugo bilo riječi kada pričamo o Portanovi, imajte na umu da će na Dan državnosti, u ponedjeljak 30. svibnja Portanova raditi prema redovnom radnom vremenu.

Već sljedeći tjedan, u srijedu 1. lipnja 2022., na rasporedu je još jedna Portastična srijeda, a znamo da ona svake prve srijede u mjesecu iznova donosi super popuste i akcije kojima će i ovoga puta biti teško odoljeti! A kako bi prvi saznali koji vas popusti očekuju, pratite web stranicu i društvene mreže Portanove.

Budući da u Portanovi nije uvijek riječ samo o shoppingu, podsjećamo da je u Portanovi u subotu, 28. svibnja 2022., na redu još jedna u nizu redovnih akcija Dobrovoljnog darivanja krvi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i ove subote od 16 do 19 sati čekaju vas u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte.

A šuška se šuška da se u u Portanovu stižu desetci kilograma lego kocaka. Kreativne igraonice pod nazivom „Legići za Legiće“ pripremaju se za subotu 4. i nedjelju 5. lipnja. Iz Portanove kažu – oni će osigurati dovoljnu količinu kockica, a sve što vi i vaši najmlađi trebate ponijeti je MAŠTA!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: