Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sportska dvorana Baldekin: FC Osijek - Šibenik 1983

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2022. 16:04 
Naslov:  Sportska dvorana Baldekin: FC Osijek - Šibenik 1983
29.05.2022. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon velike i vrlo važne pobjede nad Torcidom od teniskih 6:2, Osijek se okreće posljednjem kolu i utakmici sezone. Zadnji protivnik će biti ekipa Šibenika 1983 na užarenom Baldekinu, našim momcima odgovara i neriješeni rezultat. U prvom okršaju na Zrinjevcu završilo je 6:6 uz nesretno primljen pogodak u posljednjim sekundama.

Da su Osječani dobili tu utakmicu, sada bi se već otvarao šampanjac i slavio ulazak u Prvu ligu, ovako nam ostaje za strepiti još 40 minuta. Ne sumnjamo da će Voldinovi izabranici dati svoj maksimum i ići na novu pobjedu, što bi im bila ukupno četvrta u ovim kvalifikacijama uz samo jedan remi i poraz. Bijelo-plavi su skočili na čelnu poziciju s 10 osvojenih bodova, slijede Torcida (9) i idući suparnik Šibenik 1983 (8 bodova).

Šibenčani su se pokazali kao tvrd i neugodan protivnik s uigranim kombinacijama kada krenu igrati s golmanom-igračem. Također, prepuni su igrača s prvoligaškim iskustvom (Protega, Matković, Kosor…). Osijek je sjajno odradio mini ligu za popunu 1. HMNL i zaista bi bila velika šteta ako ne uspiju izboriti plasman u elitni razred.

U nedjelju, 29. svibnja 2022. od 19 sati držimo palčeve i nadamo se kako će se Čavar i ekipa s teškog gostovanja vratiti uz pozitivan rezultat.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: