Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



DVD Donji grad: 7. Dan otvorenih vrata [2022.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2022. 16:08 
Naslov:  DVD Donji grad: 7. Dan otvorenih vrata [2022.]
27.05.2022. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tigrić Vatrić i Dan otvorenih vrata DVD-a Donji grad


Pod vodstvom DVD-a Osijek Donji grad ove godine organizirati će se 7. Dan otvorenih vrata, koji će se održati 27. svibnja 2022. godine od 17 do 20 sati u Osijeku, na prostoru donjogradske tržnice i parka (Trg bana J.J., Donji grad).

Cilj svakog DOV-a je da se kroz interaktivne i kreativne radionice, edukativan sadržaj, izložbe i vatrogasnu pokaznu vježbu promovira pozitivna slika o dobrovoljnom vatrogastvu i osobama koje volonterski obavljaju ovu djelatnost.

Ovaj Dan otvorenih vrata poseban je zbog našeg novog člana Tigrića Vatrića. Požar je zahvatio kuću našeg Tigrića kojemu je potrebna pomoć naših malih prijatelja od 5 do 12 godina. Njihova uloga će biti da iz gorućeg labirinta pronađu i spase Tigrića.

Najbrži i najspretniji u spašavanju primit će poklon od našeg Tigrića Vatrića. Prijave za labirint će se odvijati na samom događaju od 17 sati.

Do tada vas pozivaju da sudjelujete u 7. Danu otvorenih vrata sa crtežima vatrogasne tematike - naziva “Spasi Tigrića” koje im možete dostaviti do 26. svibnja u sklopu likovnog natječaja koji organiziramo u partnerstvu sa udrugom PARTWISH.

Likovne radove im možete donijeti osobno u prostorije Društva (kontaktirati prije dolaska na 099 5181910), Cvjetkova 12 ili ih možete kontaktirati kako bi ih osobno preuzeli.

Radovi će biti izloženi na samom događaju, gdje će svako dijete moći doći i vidjeti svoj rad.

Nakon održanog događaja, svi radovi će biti fotografirani i postavljeni na Facebook stranicu naziva DVD Osijek Donji grad, a rad sa najviše oznaka “sviđa mi se” na poklon dobiva paketić iznenađenja. Isto tako, po radove se može doći u prostorije društva od 02.06.2022. sa prethodnom najavom.

* U slučaju lošeg vremena ili kiše, događaj se odgađa za tjedan dana.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: