Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki plesni studio Wings kvalificirao se na finale svjetskog prvenstva u Španjolskoj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.05.2022. 10:11 
Naslov:  Osječki plesni studio Wings kvalificirao se na finale svjetskog prvenstva u Španjolskoj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki plesni studio Wings kvalificirao se ove godine za finale svjetskog prvenstva u Španjolskoj, u San Sebastianu, kao jedini predstavnici grada Osijeka.

Djeca iz Plesnog studija Wings svaki dan marljivo vježbaju i ostvaruju odlične rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Samo ove plesne sezone sudjelovali su na čak 8 velikih natjecanja, u Zagrebu, Sarajevu, Splitu, Požegi i Osijeku. Uz natjecanja, Wingsice su redovni sudionici gradskih manifestacija koje uvijek rado podrže plesnim nastupima.

Želimo iskoristiti dobivenu priliku i prezentirati naš rad na svjetskoj razini, te ujedno i promovirati naš Grad Osijek i Hrvatsku na svjetskoj razini u okviru plesnog stvaralaštva. Plesači će kroz ovakav događaj steći veće samopuzdanje, znanja i vještine te ostvariti suradnju sa drugim plesnim klubovima te profesionalnim koreografima i plesnim pedagozima.

Kako je odlazak na Svjetsko natjecanje u Španjolsku podosta skup, pozivamo sve koji su voljni da nam u okviru svojih mogućnosti financijski pomognu u obliku donacije, kako bismo našim plesačima omogućili odlazak na svjetsko prvenstvo, koji su svojim trudom zaslužili.

Svaka i najmanja pomoć je dobrodošla.

Donaciju možete izvršiti na račun Udruge: HR2123600001102642448
Kontaktirati ih možete i putem E-maila [email protected]





Tekst i foto: PS Wings

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: