Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nogometaši Osijeka u nedjelju igraju protiv Lokomotive

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2022. 14:43 
Naslov:  Nogometaši Osijeka u nedjelju igraju protiv Lokomotive
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nogometaši Osijeka u nedjelju od 17 sati protiv Lokomotive spustit će zastor na ovosezonsko izdanje HT Prve lige, barem što se Gradskog vrta tiče. Utrka za titulom je završena priča, ali nije i ne smije biti svejedno kako će se zaključiti ova sezona.

Nenad Bjelica u 35. kolu i pripremi momčadi za sraz s Lokomotivom neće imati na raspolaganju kartoniranog Cheberka, ozlijeđenog Jugovića, rekonvalescenta Leovca te Nejašmića koji je ranije završio sezonu kako bi se posvetio terapijama i saniranju ozljede koju je vukao još od završnice jesenskog dijela sezone.

Svi drugi igrači su bili u treningu. Od utorka radimo na utakmici. Dosta dobro smo radili, imali dobru atmosferu. Iako to uvijek kažemo stvarno je bilo tako, nadam se dobroj utakmici i pobjedi u nedjelju, istaknuo je Bjelica.

Pobjeda kao motivacija

Bijelo-plavi ne igraju utakmice lišene rezultatske zanimljivosti budući da još uvijek mogu sezonu okončati kao drugoplasirana momčad.

Motivacija nam je već taj osjećaj da pobijedimo utakmicu i vratimo se na pobjedničke staze. Tri utakmice smo bez trijumfa, naravno da želimo svima pokazati da možemo puno bolje i vjerujem da ćemo to ostvariti protiv Lokomotive.

Puno profesionalaca

Prošle sezone u zadnjem kolu priliku su dobili mladi igrači, sada bi strateg Bijelo-plavih priliku mogao dati nekim prvotimcima koji nisu imali veliku minutažu.

Imam jako puno profesionalaca koji su vrijedno radili cijelu sezonu i čekali svoju priliku. Možda ću u ove dvije utakmice više prilike dati nekome tko je manje igrao, a zaslužio je igrati. Prošle sezone smo priliku mladim igračima dali samo u zadnjem kolu jer nismo imali na raspolaganju čak 18 igrača. Sada to nije slučaj, moram ispoštovati svoje profesionalce koji jako dobro rade i mogu iskazati sve pohvale kako ovi dečki rade otkako sam ovdje.

Lokomotivina mladost

Osvrnuo se Bjelica i na Lokomotivu za čiju talentiranu mladost ima puno pohvala.

Lokomotiva je imala prošlu sezonu u kojoj se do kraja borila za opstanak kada se puno mladih igrača profilirali i koji ove sezone igraju na visokoj razini. To su igrači poput Kačavende, Stojkovića, Soldo i ostali mladi igrači koje imaju. Tu su i odlični vratar Nevistić, pa Kulenović koji je odličan napadač. Oni su kvalitetna mlada momčad koja cijelu sezonu igra bez pritiska i onda u svakoj utakmici može pokazati svoju kvalitetu. Želja je uvijek važna, uz volju je najveća snaga koja te pokreće i siguran sam da će naša želja i volja biti veća i viša nego njihova i da ćemo doći do nova tri boda.

Završiti u pozitivnom tonu

Priliku protiv Lokomotive mogao bi dobiti Petar Brlek, veznjak koji se dugo oporavljao od ozljede i koji traži povratak na razinu forme koja ga je dovela u Serie A.

Sigurno da smo mi kao momčad željeli najbolje, pobijediti u svakoj utakmici… Nije se dogodilo iako smo dali sve od sebe, dan dva nakon utakmice smo bili utučeni zbog poraza i okrenuli se stvarima na koje možemo utjecati, a to su zadnje dvije utakmice. Želimo završiti sezonu u pozitivnom tonu, rekao je Brlek.

Ozljeda nije alibi

Naš veznjak s nestrpljenjem očekuje iduću sezonu u kojoj želi biti jedan od ključnih igrača Bijelo-plavih.

Naravno da sam želio igrati više, ali ova je momčad puna odličnih igrača, velika je konkurencija. Ne bih želio koristiti ozljedu kao alibi jer znam da mogu više, od sebe očekujem više, ali u svakom trenutku sam bio spreman pomoći neovisno je li to 90 minuta ili pet minuta. Sigurno imam motiv za iduću sezonu, pokazati da mi je ovdje mjesto i pomoći momčadi u ostvarenju ciljeva.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: