Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gospodarski susret Poljska - Hrvatska 2021.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2022. 13:53 
Naslov:  Gospodarski susret Poljska - Hrvatska 2021.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako bi se ojačala gospodarska suradnja između osječkih i poljskih tvrtki u prostorijama osječkog poduzetničkog inkubatora BIOS održan je Gospodarski susret Poljska- Hrvatska 2021.

Okupljene je pozdravila zamjenica osječkog gradonačelnika Jasenka Crnković.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što smo danas u mogućnosti pozdraviti ovako veliki broj tvrtki iz Poljske, koje su zainteresirane za gospodarsku suradnju s Osijekom, a isto tako i predstavnika kulture. Riječ je o nastavku poslovnih razgovora koji su obavljeni u Poljskoj tijekom rujna prošle godine, a sada krećemo na sljedeću razinu, konkretizaciju poslovne suradnje. Svakako najzaslužnija osoba je počasni konzul Republike Hrvatske u Krakowu, g. Paweł Włodarczyk, kojemu se ovim putem još jednom od srca zahvaljujem na operativnosti i kooperativnosti te gostoljubivosti iskazanoj tijekom našeg boravka u Poljskoj.“- istaknula je zamjenica Crnković.

Počasni konzul Pawel Włodarczyk izrazio je zadovoljstvo što boravi u Osijeku s delegacijom poljskih tvrtki.

Ovo je i za poljske tvrtke važna suradnja, ali još više za hrvatske i osječke jer je Poljska velika zemlja i velika prilika za sve one koji traže svoj prostor izvan granica Hrvatske. Ovdje smo da pomognemo da se ostvari ta suradnja.“- izjavio je počasni konzul Włodarczyk i zaključio da ga osječka regija podsjeća na varšavsku i da se u Osijeku jako dobro osjeća.

U sklopu kulturne suradnje gosti iz Poljske večeras će u osječkom HNK- u nazočiti premijeri tragedije "Fedra“ koja će biti titlana na poljskom jeziku.


Tekst i foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: