Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



OŠ Grigor Vitez obilježila 54. Dan škole

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2022. 9:28 
Naslov:  OŠ Grigor Vitez obilježila 54. Dan škole
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 12. svibnja 2022. u 18 sati učenici i djelatnici OŠ „Grigor Vitez“ obilježili su 54. Dan škole. Tom prigodom tradicionalno je održana školska priredba za roditelje i goste. U prepunom školskom holu učenici su pokazali svoju kreativnost u pjevanju i recitiranju pjesama Grigora Viteza, u plesnim koracima te lutkarskim i dramskim izvedbama. Napredna engleska skupina izvela je igrokaz na engleskom jeziku i oduševila originalnom kostimografijom. Priredba je zaokružena izvedbom velikog zbora pjesmama To je moja zemlja i Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj u čemu se pridružili učitelji i roditelji.

Istaknimo da je na početku prigodnog programa ravnatelj škole Hrvoje Brod srdačno pozdravio sve prisutne i zahvalio na podršci tijekom ove i prethodnih godina. Izrazio je zadovoljstvo suradnjom s osnivačem Gradom Osijekom kao i Osječko-baranjskom županijom, Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta, lokalnom zajednicom, župom, roditeljima te udrugama. Naglasio je činjenicu iako je školska godina bila teška u organizacijskom dijelu zbog pandemije koronavirusa, kvaliteta nastave bila je na visokoj razini. Ravnatelj je također naveo da se veliki trud ulaže u opremanje škole koja je jedna od rijetkih u Osječko-baranjskoj županiji u potpunosti opremljena kako pametnim pločama, tabletima tako i ostalim didaktičkim materijalima. Ponosan je i na svoje djelatnike koji se kontinuirano educiraju i razvijaju svoje kompetencije kako bi učenicima nastava bila zanimljiva i inovativna. No, smatra da bi uz izgradnju blagovaonice, veće kuhinje i nekoliko učionica znatno poboljšali radne i nastavne uvjete.

Najvažnija stvar koju je ravnatelj naglasio, a čemu su se obradovali roditelji bilo je da će se od iduće školske godine nastava odvijati u jednoj smjeni za sve učenike što je u skladu sa suvremenom reformom školstva. Nadalje, teniski teren u dvorištu škole bit će izgrađen u suradnji sa zakladom Dona Vekić, osnivačem Gradom Osijekom i Osječko-baranjskom županijom.

Na kraju je ravnatelj najavio tradicionalnu dvorišnu razmjenu ili školski proljetni sajam koji će se održati sljedeći tjedan ovisno o vremenskim prilikama i pozvao sve na iskazivanje humanosti i zajedništva. Prikupljena sredstva koristit će se za učeničke ekskurzije i kupnju radnih bilježnica potrebitima. Ponosni kročimo prema kraju nastavne godine i ostvarenju planiranih predmetnih ishoda.






Tekst i foto: OŠ Grigor VItez

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: