Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Istočna tribina stadiona Gradski vrt rasprodana je za proljetni dio sezone 2021/22.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.01.2022. 10:40 
Naslov:  Istočna tribina stadiona Gradski vrt rasprodana je za proljetni dio sezone 2021/22.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Istočna tribina stadiona Gradski vrt rasprodana je za proljetni dio sezone 2021/22.! Sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama sportska natjecanja na otvorenom mogu se održati uz prisutnost gledatelja uz uvjet da može biti prisutno najviše 40 posto ukupnog kapaciteta tribine. Istočna tribina broji 5081 mjesta, a svih 2032 dostupna mjesta, prema trenutnim epidemiološkim mjerama, dobila su svoje vlasnike s godišnjim i polugodišnjim ulaznicama. Bitno je naglasiti da dok su aktualne epidemiološke mjere na snazi pojedinačne ulaznice za tribinu Istok neće biti dostupne u slobodnoj prodaji.

Na Zapadu ostalo manje od 800 mjesta

Navijačima su sada dostupne isključivo polugodišnje i pojedinačne ulaznice za tribinu Zapad po cijeni od 150 kuna za polugodišnju ulaznicu i 40 kuna za pojedinačnu ulaznicu. Radno vrijeme blagajni Zapad je u četvrtak i petak od 12 do 18 sati i u subotu od 12 do 16 sati. Podsjećamo, polugodišnje ulaznice moguće je kupiti isključivo do subote 29. siječnja u 16 sati na blagajni Zapad ili online na www.ulaznice.hr.

U slučaju promjene epidemioloških mjera koje se tiču prisustva broja navijača na stadionu pravovremeno ćemo obavijestiti navijače.


Tekst: NK Osijek
Foto: Matej Volarević/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: