Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



NK Osijek: Od ponedjeljka u prodaji polugodišnje ulaznice

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.01.2022. 12:31 
Naslov:  NK Osijek: Od ponedjeljka u prodaji polugodišnje ulaznice
24.01.2022. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak 24. siječnja 2022., na novom ticket pointu NK Osijek kod tribine Zapad (na platou prema dvorani Gradski vrt), počet će prodaja polugodišnjih ulaznica za proljetni dio HT Prve lige u sezini 2021/22. Radno vrijeme blagajni bit će od ponedjeljka do petka od 12 do 18 sati, te u subotu od 12 do 16 sati. Polugodišnje ulaznice za proljetni dio sezone bit će moguće kupiti isključivo do subote 29. siječnja.

Osam utakmica

Polugodišnja ulaznica za proljetni dio sezone 2021/22. uključuje sve domaće utakmice NK Osijek u HT Prvoj ligi u aktualnoj sezoni (8 utakmica) i sve utakmice Osijeka II u Drugoj HNL (na tribini zapad). Cijene ulaznica su 100 kuna za tribinu Istok, 150 kuna za tribinu Zapad, 300 kuna za Ložu i 50 kuna za djecu do 15 godina u pratnji roditelja (na tribinama Istok i Zapad).
[klik za uvećanje]


Ograničen kapacitet

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, a koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 8. siječnja 2022. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja. Iznimno, prisutnost nogometnim utakmicama moguća je uz obvezno predočenje EU digitalne COVID potvrde. Sukladno točki IV. najnovijih epidemioloških mjera, na natjecanjima koja se održavaju na otvorenom prostoru može biti popunjeno najviše 40% kapaciteta tribine.

Online kupovina

Osim na novim blagajnama, polugodišnje ulaznice moguće je kupiti i online na www.ulaznice.hr. Sukladno trenutnim epidemiološkom mjerama broj polugodišnjih ulaznica je ograničen, a u slučaju dodatnih ograničenja broja gledatelja na stadionu uslijed epidemioloških mjera ili drugih razloga, vlasnici godišnjih ulaznica imaju pravo prioriteta dolaska na stadion. U slučaju da zbog epidemioloških odluka Nacionalnog stožera Civilne zaštite bude zabranjeno prisustvo publike na domaćim utakmicama, NK Osijek se obvezuje na novčanu naknadu koje će se obračunati sukladno broju propuštenih utakmica.


Tekst: NK Osijek
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: