Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Neki stari klinci" u prostorima Rektorata

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65446
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.01.2022. 9:43 
Naslov:  "Neki stari klinci" u prostorima Rektorata
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

"Neki stari klinci" interaktivna je izložba osmišljena u obliku pop-up u prostorima Rektorata na osječkom Trgu Svetog Trojstva.

Izložbu su potpunosti osmislili kreativni studenti druge godine diplomskog studija smjerova Medija i odnosa s javnošću, Menadžmenata u kulturi i kreativnim industrijama te Modula dizajna digitalnih interakcija, pod vodstvom mentora dr. sc. Igora Mavrina i Maje Haršanji.

Jednodnevna je izložba osmišljena tako da posjetitelji i sami postanu kreatori i aktivni sudionici tako što će vlastitim izlošcima koje će posuditi postaviti temelj izložbe.

Predstavljene su neke od najpoznatijih i nezaboravnih igara i igračaka koje su obilježile djetinjstvo milenijalaca, ali je program prilagođen svim dobnim skupinama, koncepcijski obuhvaća kombinaciju edukativne i zabavne funkcije.

Stoga je ova interaktivna izložba sa stotinjak eksponata vremeplov u koji su mogli uskočiti svi koji su se željeli barem nakratko vratiti u devedesete godine prošloga stoljeća, kada je sve bilo nekako drukčije i jednostavnije.

Akademija za umjetnost i kulturu pretvorila se u zgradu punu igračaka i dragocjenih uspomena.


Tekst: Marija Vukasović Petrinović/ HRT


Najava: Rektorat: Interaktivna izložba igračaka "Neki stari klinci"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: