Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



DOKKICA: Besplatno online predavanje za roditelje "Granice u odgoju"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.01.2022. 14:02 
Naslov:  DOKKICA: Besplatno online predavanje za roditelje "Granice u odgoju"
25.01.2022. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svaki roditelj zna koliko je važno postavljanje granica u odgoju djeteta. Također, svjesni smo da je discipliniranje najteži oblik iskazivanja ljubavi prema djetetu. Isto tako, moramo si osvijestiti važnost strukture i postojanja jasnih granica u dječjem životu i okruženju. Zadatak roditelja je da njihovo dijete nauči prihvatiti izrečeno ne, kako bi se jednog dana znalo oduprijeti negativnim utjecajima okoline.

Na predavanju pod nazivom „Granice u odgoju” razgovarat će o osobnim granicama roditelja te najpovoljnijem načinu postavljanja granica djeci. Naučit ćemo koje su prednosti odgoja u kojem se dosljedno pridržavamo postavljenih pravila i granica te pokoji trik kako si olakšati ovaj zahtjevan zadatak.

Predavanje će se održati u utorak, 25. siječnja 2022., u 16 sati preko platforme Zoom, a broj je sudionika ograničen. Iz DOKKICE mole zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu kako bi im dostavili poveznicu za pristup predavanju. Za predavanje „Granice u odgoju” neće izdavati potvrde o sudjelovanju.


Za sve ostale informacije možete ih kontaktirati putem e-adrese: [email protected] ili na mob. 099/ 748 2532.

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: