Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vinko Petković novi igrač Bijelo-plavih

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.01.2022. 15:40 
Naslov:  Vinko Petković novi igrač Bijelo-plavih
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na pripremama u Poreču naš je prvoligaš dobio novog člana. Ugovor na tri i pol godine potpisao je 26-godišnji Vinko Petković koji nam stiže iz Hrvatskog dragovoljca. Tamo je u prvoj polusezoni odigrao 19 utakmica uz tri postignuta gola i dvije asistencije. Najčešće je igrao na krilnoj poziciji, i lijevo i desno, a treneri su ga koristili i kao tzv. drugog napadača. Među Bijelo-plavima će se nastojati izboriti za što bolji status i novi iskorak u karijeri. Do sada je, igrajući u Prvoj HNL, zabio 6 pogodaka kao prvotimac Varaždina i HD-a.

Nadam se da ću i ja postati kapitalac

Za Vinka je dolazak u osječke redove veliki izazov kojega je svakako i priželjkivao. Stigao je u redove kluba iz velike četvorke hrvatskog nogometa.

Apsolutno je tako, ovo je najveći iskorak u mojoj karijeri! Hvala NK Osijeku i treneru Bjelici koji je prepoznao moj rad i trud, vjerujem i potencijal da mogu pomoći momčadi. Ne dolazim kao „kapitalac“, ali se nadam da ću to uz nove suigrače postati. Veselim se svakom idućem treningu i i da ćemo na kraju sezone s navijačima slaviti osvajanje trofeja.

Nije bilo lako zabijati golove u dresu Hrvatskog dragovoljca, imajući u vidu učinak njegove bivše momčadi koja je na samome začelju ljestvice. Ipak, triput je bio strijelac…

Mogla je ta brojka biti i veća, no treba biti realan. Ne sumnjam u sebe i u momčad kojoj sam pristupio. Sada sam u momčadi koja se bori za sam vrh i očekujem dosta golova i asistencija te da ću biti od pomoći treneru Bjelici i suigračima. Iznimno sam sretan što ću se moći boriti za sam vrh ljestvice, „Gladan“ sam i željan uspjeha i nadam se da će sve ići u dobrom smjeru. Sjajno sam prihvaćen u Osijeku, mogu reći da se baš osjećam kao igrač! Svi mi pomažu da se što prije i bolje snađem, a na meni je da se dokažem na terenu, zaključio je novi prvotimac Osijeka.

Univerzalac koji pojačava konkurenciju

Nenad Bjelica je istaknuo kako se Petković nije odjednom pojavio u njegovim kombinacijama. Pratio ga je duže vrijeme.

Vinko nam je „zapeo za oko“ još dok je bio u Varaždinu, a potom i u Hrvatskom dragovoljcu, momčadi za koju možemo reći da je ipak bila inferiorna u odnosu na ostale prvoligaše. Pokazao je svoju kvalitetu, a kako je i slobodan igrač na tržištu, tako da smo iskoristili tu priliku da ga dovedemo. S njim pojačavamo konkurenciju na krilu, a igrao je i u „špici“. Riječ je o univerzalnom igraču koji će nam dobro doći, posebice jer još malo dobivamo na brzini koja nam, možda, ponekad nedostaje na na krilnim pozicijama. Sigurno ćemo ga znati na pravi način iskoristiti, rekao je šef stručnog stožera.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: