Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Završeni radovi na sanaciji krovišta i uređenju prostorija Mjesnog doma Klisa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.01.2022. 13:52 
Naslov:  Završeni radovi na sanaciji krovišta i uređenju prostorija Mjesnog doma Klisa
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić obišao je danas zgradu Mjesnog odbora Klisa povodom završenih radova na sanaciji krovišta i uređenju prostorija Mjesnog doma.

U obraćanju novinarima, Radić je istaknuo kako je krov bio derutan i propadao je. Grad je sanirao krovište, obnovio instalacije te postavio novu LED rasvjetu, za što je iz gradskog proračuna izdvojeno 218.000 kuna. Iza Mjesnog doma postavljena je pametna klupa, a naknadno će se riješiti i grijanje te vanjska fasada koja je također u derutnom stanju.

Od ostalih projekata koji su u pripremi u skoro vrijeme, Radić je naglasio kako će se u veljači početi raditi cesta prema groblju na zahtjev brojnih mještana Klise.

Gradonačelnik je podsjetio kako je Grad ove godine izdvojio 10% više sredstava za rad mjesnih odbora i gradskih četvrti, te je uveo redovne sastanke njihovih predstavnika s predstavnicima Grada i gradskih tvrtki poput Vodovoda ili Unikoma. Cilj je razvijati svaki dio grada kao da je centar Osijeka.

Predsjednik Mjesnog odbora Stanko Ćoralić zahvalio se gradonačelniku na financijskoj pomoći te na izvrsno odrađenim radovima. Podsjetio je kako su u Klisi provedeni plinska mreža i ulična rasvjeta, a u mjestu je još potrebno riješiti gradsku kanalizaciju i već pomenutu cestu prema groblju.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: