Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječani uvjerljivi protiv Olimpije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.01.2022. 10:10 
Naslov:  Osječani uvjerljivi protiv Olimpije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dobri i efikasni bili su naši nogometaši u prvoj provjeri na istarskim pripremama. Svladali su trećeplasiranu momčad slovenskog prvenstva s uvjerljivih 3:0. Već u 4. minuti Osijek je došao u vodstvo. Mudražija je srušio Topčagića u šesnaestercu i to je bio klasičan „penal“ kojega je Bohar mirno pretvorio u gol. Olimpija je prvi puta zaprijetila preko Kapuna čiji je udarac s 15 metara Ivušić obranio. U 17. minuti krasan je pogodak postigao Bartolec. „Raspalio“ je po lopti iz „slobodnjaka“ punom nogom s više od 25 metara i pogodio lijeve rašlje posve nemoćnog Banića! Malo kasnije zamalo je neprecizan bio Bohar, dok je kod Ljubljančana zaprijetio Nukić. U svakom slučaju, Osječani su u prvom dijelu bili razigraniji i konkretniji, a igrali su: Ivušić, Bartolec, Škorić, Lončar, Jurčević, Žaper, Brlek, Hiroš, Fiolić, Bohar i Topčagić.

Lijepa akcija i za treći gol

Odnos snaga nije se promijenio ni u drugom poluvremenu. U 62. minuti naša je momčad povećala prednost na 3:0. Bila je to vrlo lijepa akcija koju je započeo Cheberko, nastavio Baić finim proigravanjem za Fućka, a ovaj je idealno asistirao za Dakua koji iz blizine rutinski trese mrežu. Bio je to posljednji pogodak na utakmici u kojoj je Osijek pokazao da je kvalitetniji i jači u odnosu na Olimpiju. U završnici dvoboja šansu za protivnika propustio je Aldair čiji je udarac glavom bio neprecizan. Vjerujemo da su zadovoljni i navijači Bijelo-plavih koji su ovaj susret imali priliku pogledati u izravnom TV prijenosu. U drugih 45 minuta sastav je bio: Malenica, Miloš, Bralić, Cheberko, Cvijanović (Caro), Hanuljak (od 67. Stranput), Mikolčić (od 67. Kleinheisler), Gržan, Fućak, Baić (od 67. Mierez) i Daku.


Tekst: NK Osijek
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: