Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania: Stand up Saše Turkovića [nagradno darivanje je završeno]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.12.2021. 11:31 
Naslov:  Kino Urania: Stand up Saše Turkovića [nagradno darivanje je završeno]
14.12.2021. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Lajnap comedy predstavlja - BEST OF - Saša Turković koji će se održati 14. prosinca 2021. u kinu Urania s početkom u 19:00 sati.

Cijena ulaznica:
Pretprodaja - 50 kn
Na dan - 60 kn

Ulaznice je potrebno unaprijed rezervirati:
- 031 205 501 - Uprava (pon-pet od 9:00-17:00 sati)
- 031 205 507 - Blagajna kina (svaki dan od 17:30:-21:30 sati)
- inbox poruka Na Facebook Page Kino Urania & Kinematografi Osijek

Za dolazak na predstavu potrebno je predočiti covid potvrdu u elektroničkom ili pisanom obliku ili negativan nalaz PCR testa ne stariji od 48 sati.

Tko je Saša Turković?
Iako se uvijek šali na račun svojih godina kao najstariji član LAJNAP COMEDY kolektiva, fore naoko ozbiljnog poslovnog i obiteljskog čovjeka u finjak odijelu definitivno nisu zastarjele. Saša je komičar koji suvereno vlada pozornicom kao da se na njoj rodio, dok publici ne ostavlja vremena uzeti daha ni na tren opustiti mišiće od smijeha.
Njegov bi humor najvjernije opisala kao britak, inteligentan i autentičan, a inspiraciju za svoje komične ispovijesti crpi iz bogatog (i dugog!!!) obiteljskog i poslovnog života (otac čak troje djece, a suprug tek jedne žene). Iako na prvu odaje dojam finog, zrelog gospodina iz susjedstva koji koliko je god moguće odolijeva psovkama i vulgarnostima omiljenima u stand up miljeu, kod ovog stand up komičara ipak neće ostati kratkih rukava niti oni koji vole zločkaste, sarkastične i crnohumorne fore.

Sašini su nastupi ležerni, a opet dinamični; on vješto prelazi iz jedne teme u drugu ne zanemarujući ukus i teme kako mlađe publike, tako i one starije koja će se prepoznati i poistovjetiti s mnogim zgodama koje je Saša u životu proživio i kojima se sada s odmakom i sam grohotom smije (u sebi, naravno).

[Nagradno darivanje]

Portal Osijek031 poklanja 2x2 ulaznice za stand up Saše Turkovića. Nagradno darivanje možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Nagradno darivanje je završeno, a sretni dobitnici su:
- Silvana Bošnjak
- Marin Šunić



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: